Vestea momentului pentru Cristiano Bergodi! Decizia de ultimă oră a omului lui Răzvan Burleanu. Şi oamenii lui Mihai Rotaru, direct vizaţi

Vestea momentului pentru Cristiano Bergodi! Decizia de ultimă oră a omului lui Răzvan Burleanu. Şi oamenii lui Mihai Rotaru, direct vizaţi. Pentru giuleşteni urmează un nou meci crucial în Superliga, înaintea derby-ului cu FCSB.

Băieţii lui Cristiano Bergodi nu au altă variantă în afara victoriei cu cei de la CSU Craiova. De partea cealaltă, oltenii speră la victorie pentru a se menţine în lupta pentru podium.

Vestea momentului pentru Cristiano Bergodi!

Cu o zi înaintea disputei, omul lui Răzvan Burleanu, Kyros Vassaras a făcut publice brigăzile care vor conduce disputele de luni. Arbitrii şi observatorii partidelor care vor avea loc, luni, în etapa a 29-a din Superliga.

În primul meci al zilei se vor întâlni Sepsi şi FC Voluntari. Covăsnenii au nevoie de victorie pentru a mai spera la un loc de play-off. De partea cealaltă, ilfovenii sunt într-o criză uriaşă. Au nevoie de puncte pentru a mai spera la evitarea retrogradării.

Sepsi – FC Voluntari, ora 17.00

Arbitri: Marcel Bîrsan – Ovidiu Artene, Vladimir Urzică – Alina Peşu

Camera VAR: Vladimir Urzică, Sebastian Colţescu

Observatori: Adrian Comănescu, Ion Marin.

CSU Craiova – Rapid, ora 20.00

Arbitri: Marian Barbu – Stelian Slabu, Marius Badea – Andrei Antonie

Camera VAR: Iulian Călin, Horia Mladinovici

Observatori:Irina Mîrş, Mircea Călin.

În ultimul meci al zilei şi al etapei, CSU Craiova se întâlneşte cu Rapidul lui cristiano bergodi. În acest moment, giuleştenii se află la 10 puncte în spatele celor de la FCSB. Victoria este obligatorie pentru a încerca să micşoreze diferenţa de puncte de liderul clasamentului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed