Vestea momentului pentru Costel Gâlcă! Vedeta de la CSU Craiova a spus clar. De ce a refuzat oferta lui Dan Petrescu

Vestea momentului pentru Costel Gâlcă! Jucătorul echipei din Bănie a refuzat oferta lui Dan Petrescu în detrimentul celor de la CSU Craiova. Alexandru Crețu și-a prelungit contractul cu oltenii din Bănie.

Alexandru Crețu s-a îndrăgostit de clubul la care este legitimat încă din vara lui 2021, și nu mai vrea să plece.

Vedeta de la CSU Craiova a spus clar

După ce a fost ofertat de CFR Cluj și încă două echipe din Superliga, Alexandru Crețu continua tot la Craiova. Potrivit declarațiilor oferite de jucătorul originar din Iași, CSU Craiova i-a intrat la inimă și vrea să mai continue la club pentru cel puțin încă 3 ani de acum înainte.

”Au trecut trei ani de când îmbrac tricoul alb‑albastru. Acest club mi‑a intrat în suflet adânc, este un club pe care îl respect foarte mult şi unde se simte o mare tradiţie. Şi da, chiar m‑am schimbat aici, simt că am luat din spiritul oltenesc. Am devenit un jucător cu mai multă personalitate, dar clar m‑a ajutat şi nivelul echipei.

Colegii mei şi mediul de aici mi‑au dat valoare. Am avut oferte şi de la alte cluburi din România, şi din afara României chiar. Dar mi‑au plăcut mult aceşti trei ani petrecuţi alături de Craiova şi împreună cu familia am hotărât că ne mai dorim încă cel puţin atâţia. Sper ca în aceşti trei ani în care voi mai juca la Ştiinţa să ne îndeplinim şi marele vis al tuturor”, a declarat Alexandru Crețu, potrivit clubului.

Alexandru Crețu are o cotă de 900 de mii de euro, potrivit site-urilor de specialitate, iar în trei ani petrecuți al Craiova, a reuși să înscrie 16 goluri și să ofere 9 pase decisive. 115 meciuri a jucat Crețu în tricoul alb-albastru.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed