Vestea momentului pentru Costel Gâlcă! Dezvăluiri de ultimă oră despre vedeta de la CSU Craiova. Pas imens spre revenire

Vești încredibile pentru Costel Gâlcă! Unul dintre principalii jucători de la CSU Craiova este foarte aproape să revină în lot, după accidentarea care l-a ținut departe de campionatul european.

CSU Craiova va juca primul meci din sezonul 2024/2025 din Superliga cu Hermannstadt. Partida se va desfășura vineri, de la ora 21:30, la Sibiu.

Vestea momentului pentru Costel Galca!

Dacă Jovan Markovic și Ștefan Vlădoi vor fi apți pentru meciul de vineri, după ce s-au recuperat complet, CSU Craiova nu se va putea baza pe Vladimir Screciu.

Mijlocașul din Bănie este în Madrid, acolo unde se recuperează după accidentarea la tendon, care l-a ținut departe de teren o perioadă lungă de timp, și care i-a cauzat lipsa de la EURO 2024.

Totuși, potrivit fanatik.ro, Screciu nu este departe de o recuperare completă. Mijlocașul va veni în țară într-o săptămână, iar după meciul cu UTA Arad, din etapa a 2-a a sezonului, se va putea antrena alături de colegii de la echipă.

CSU craiova nu se va putea baza nici pe Nicușor Bancu și Anzor Mekvabishvili, care sunt învoiți, după participarea la EURO 2024.

Vladimir Screciu este cotat, de site-urile de specialitate, la 2,3 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed