Vestea momentului pentru Costel Gâlcă! Jucătorii pe care se va putea baza de la primul meci. Dezvăluiri de ultimă oră despre cei de la CSU Craiova

Costel Gâlcă poate respira ușurat după ce a primit vestea că lotul se reîntregește. Doi jucători au revenit la echipă și se antrenează pentru primul meci din Superliga, de vineri seara.

CSU Craiova va debuta în sezonul 2024/2025 din Superliga vineri, cu FC Hermannstadt. Partida se va desfășura în deplasare, la Sibiu, și va începe de la ora 21:30.

Vestea momentului pentru Costel Gâlcă! Jucătorii pe care se va putea baza de la primul meci

Înainte de meciul direct, Costel Gâlcă a aflat că se poate baza pe doi jucători importanți. Potrivit fanatik.ro, Jovan Markovic şi Ştefan Vlădoiu au revenit la echipă, unde au reluat antrenamentele și au mari șanse să joace în partida de vineri.

Mai mult de atât, Ștefan Baiaram este recuperat complet după accidentaeea suferită în primăvara trecută, care nu i-a permis să joace în finalul sezonului trecut. Acesta este refăcut și va fi în lotul alb-albaștrilor la meciul cu sibienii.

Markovic și Vlădoiu au avut unele probleme medicale în cantonamentul echipei din Austria, astfel că nu au putut fi folosiți de Costel Gâlcă la ultimele amicale ale echipei.

Totuți, Gâlcă va trebui să se descurce fără Nicuşor Bancu și Anzor Mekvabishvili. Aceștia fiind învoiți, ca urmare a participări la EYRO 2024 cu echipele naționale.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed