Vestea momentului pentru Costel Gâlcă! Condiţii de Europa pentru cei de la CSU Craiova. Ce au pregătit oamenii lui Mihai Rotaru

Oficialii oltenilor au decis programul jucătorilor lui Costel Gâlcă. Condiţii de Europa pentru cei de la CSU Craiova. Programul pe care l-au pregătit oamenii lui Mihai Rotaru. Unde vor pleca alb-albaștrii în cantonament.

CSU Craiova a terminat acest sezon pe locul 3, astfel că oltenii au fost nevoiți să joace barajul de Conference League cu Universitatea Cluj, pe care l-au și câștigat.

Condiţii de Europa pentru cei de la CSU Craiova

Oltenii au decis să le ofere jucătorilor un concediu de 3 săptămâni, după care echipa se va reuni pe 10 iunie, pentru vizita medicală.

Potrivit informațiilor furnizate de club, leii se vor pregăti pe plan intern până pe 16 iunie, după care vor pleca la București pentru o zi, urmând să decoleze în cantonamentul de la Salzburg, la Neustift Im Stubaital.

„Neustift Im Stubaital, „casa” Științei pentru 2 săptămâni. În acest loc s-a pregătit reprezentativa Spaniei pentru EURO 2008, iar în alți ani s-au antrenat Naționalele României și Franței. Dintre echipele de club regăsim formații de tradiție precum Ajax Amsterdam, Eintracht Frankfurt, VFB Stuttgart, Legia sau Genoa.

PROGRAMUL ȘTIINȚEI 
10 iunie | reunirea echipei & vizita medicală
10 iunie – 16 iunie | pregătire pe plan intern
16 iunie | deplasarea delegației în București
17 iunie | deplasare cu avionul la Salzburg
17 iunie – 1 iulie | cantonament în Neustift Im Stubaital la Wellnes Hotel Milderer Hof
1 iulie | întoarcerea delegației în țară

Programul jocurilor amicale va fi comunicat ulterior”, se arată în comunicatul clubului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed