Final incendiar în Bănie! S-a terminat CSU Craiova-U Cluj. Ce au făcut oamenii lui Costel Gâlcă în meciul decisiv pentru Conference League

Final incendiar în Bănie! S-a terminat CSU Craiova-U Cluj. S-a aflat ce au făcut oamenii lui Costel Gâlcă în meciul decisiv pentru Conference League. Gazdele au făcut o primă repriză slabă.

Jucătorii lui Costel Gâlcă au fost de nerecunoscut în prima repriză. Mai mult, oaspeţii au fost cei care au avut şanse mai importante la poarta celor de la CSU Craiova.

S-a terminat CSU Craiova-U Cluj

Singura şansă a oamenilor lui Costel Gâlcă din prima repriză a fost la şutul lui Alexandru Creţu. Portarul clujenilor a respins în corner. De partea cealaltă, oaspeţii puteau da lovitura prin Anselmo, dar Popescu a scos. A mai fost un şut periculos al lui Alexandru Chipciu, spre disperarea celor 15.487 de spectatori care au urmărit meciul din tribunele arenei, număr oficial.

În minutull 58, Andrei Ivan a fost aproape de gol, dar a lovit bara porţii oaspeţilor. Bic a avut şi el şansa de a marcat, dar Popescu a fost, din nou, la post. În minutul 86, Vali Gheorghe a scăpat singur cu Popescu, dar a dat peste poartă. Peste doar 3 minute, oaspeţii au finalizat un nou contraatac periculos, dar Oancea a trimis pe lângă. Oaspeţii au mai avut o şansă, dar s-a terminat 0-0 după 90 de minute şi s-a intrat în prelungiri.

În prima repriză suplimentară, tot oaspeţii au fost mai aproape de gol. Chipciu şi Nistor, în două rânduri, nu l-au putut învinge pe Popescu. În minutul 120, Vali Gheorghe a pus cotul pe minge în careu şi s-a dat penalty. Houri l-a obţinut şi tot el l-a transformat. Nu s-a terminat pentru că, din cauza întreruperilor, s-a ajuns în al 10-lea minut al prelungirilor.

Markovic l-a lovit, în careu pe Mitrea şi Dan Nistor a egalat din penalty, scor 1-1 şi s-a ajuns la lovituri de departajare. La penalty-uri, de la gazde a ratat Raul Silva, iar de la oaspeţi Nistor şi Filip Ilie. astfel, gazdele prind, în ultima clipă, un loc de Conference League.

CSU Craiova – U Cluj, echipele de start:

CSU Craiova (4-3-3): L. Popescu – Soiri, Zajkov, Raul Silva, Bancu – A. Crețu, Mateiu, Mekvabishvili – Danciu, A. Ivan, Mitriță
Rezerve: D. Lazar, Ndong, Badelj, Houri, D. Badbu, Bana, Blesa, Koljic, Markovic
Absenți: Maldonado, Screciu, Vlădoiu, Baiaram, Câmpanu (accidentați)
Antrenor: Costel Gâlcă

U Cluj (4-3-1-2): Gertmonas – Oancea, Thalisson, Masoero, Chipciu – Silaghi, Simion, Bic – Nistor – Anselmo, Roger
Rezerve: Gorcea, Mitrea, A. Suciu, Chinteș, Techeres, Grobry, Bota, V. Gheorghe, F. Ilie
Absenți: D. Popa (accidentat), Roguljic (indisponibil)
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed