Vestea momentului pentru cea mai frumoasă sportivă din România! Anunţ crucial primit de Bernadette Szocs. Şi-a aflat adversarele de la Cupa Mondială 2024 / Foto

Vestea momentului pentru cea mai frumoasă sportivă din România! Anunţ crucial primit de Bernadette Szocs. Şi-a aflat adversarele de la Cupa Mondială 2024. Sportiva noastră are parte de adversare extrem de dificile în această competiţiei.

Cea mai frumoasă sportivă din România a primit o veste importantă. Ştie cu cine se va duela la Cupa Mondială 2024. Bernadette Szocs vrea să obţină un rezultat important la această competiţie.

Vestea momentului pentru cea mai frumoasă sportivă din România!

România va avea 3 reprezentante la Cupa Mondială 2024. Este vorba despre Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Adina Diaconu. Competiţia va avea loc în perioada 15-21 aprilie. Bernadette Szocs a fost cap de serie şi a ajuns în Grupa 11. Aici le va avea ca adversare pe Prithika Pavade şi Mariam Alhodaby, conform as.ro. Eliza Samara se bate cu Hina Hayata, ocupanta locului 6 mondial, şi cu Sabine Winter.

Adina Diaconu va avea parte de cele mai tari adversare. Asta pentru că a făcut parte din urna a treia la tragerea la sorţi. Va juca, în Grupa 2, cu ocupanta locului 2 mondial, Wang Manyu, şi cu Manika Batra.

Grupa 2

1. Wang Manyu
2. Manika Batra
3. Adina Diaconu

Grupa 8

1. Hina Hayata
2. Eliza Samara
3. Sabine Winter

Grupa 11

1. Bernadette Szocs
2. Prithika Pavade
3. Mariam Alhodaby

Calificarea o vor obţine doar câştigătorii grupelor. Jucătorii vor juca fiecare cu fiecare, iar partida va avea patru jocuri, scorurile posibile fiind 4-0, 3-1 sau 2-2. La final, câştigătorul grupei va merge mai departe, în fazele eliminatorii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed