Lovitură totală pentru cea mai frumoasă sportivă din România! A pierdut un meci crucial. Bernadette Szocs, învinsă de campioana olimpică / Foto

Lovitură totală pentru cea mai frumoasă sportivă din România! A pierdut un meci crucial. Bernadette Szocs, învinsă de campioana olimpică la unul dintre cele mai importante concursuri din tenisul de masă.

Cea mai frumoasă sportivă din România avea planuri mari la această întrecere. Din păcate, Bernadette Szocs a ratat calificarea în semifinale.

Lovitură totală pentru cea mai frumoasă sportivă din România!

Bernadette Szocs nu a reuşit să-şi impună jocul în faţa celei mai bune jucătoare din lume. Campioana noastră a fost învinsă, sâmbătă, în sferturile de finală ale WTT Champions Incheon 2024.

Bernadette Szocs a pierdut în faţa sportivei chineze Chen Meng, campioană olimpică. A fost un meci extrem de care s-a decis în setul decisiv. Bernie a pierdut, scor 2-3 (2-11, 11-7, 2-11, 11-4, 9-11).

De-a lungul competiţiei, Bernadette Szocs le-a eliminat pe: Adriana Diaz (Puerto Rico), 3-0 (11-5, 11-3, 11-5), şi Hana Goda (Egipt), 3-0 (11-7, 11-9, 11-8). Acum, a ratat accesul în semifinale.

Sportiva noastră ar putea să se întâlnească şi la Jocurile Olimpice cu chinezoaica Chen Meng. Acolo, Bernie speră să aducă o medalie pentru România.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed