Vestea momentului despre tricolorul lui Edi Iordănescu! Este aproape de mutarea carierei. Unde vrea să se relanseze

Radu Ionuț a revenit la Inter Milano, după ce și-a terminat perioada de împrumut la Bournemouth! Gruparea din Seria A a materializat și transferul lui Josep Martinez, de la Genoa. Semnătura spaniolului i-a costat pe italieni 13,5 milioane de euro.

Internaționalul român a activat și la Genoa, timp de patru ani și jumătate, aceea fiind una dintre cele mai prospere perioade din întreaga sa carieră. La Bournemouth, în schimb, Ionuț Radu nu a reușit să evolueze decât 450 de minute, adunate din 5 partide.

Ionuț Radu este aproape de mutarea carierei!

Deși ar dispune de posibilitatea unui transfer în Franța, portarul român dorește să-și continue demersul în Serie A.

Portarul care a înregistrat patru selecții la naționala României și-ar dori să reia colaborarea cu Genoa, grupare pentru care a evoluat în perioada august 2018 – ianuarie 2020.

Pentru a putea reveni la Genoa, românul va trebui să accepte o micșorare semnificativă a veniturilor. De la Inter Milano, Ionuț Radu încasează un salariu anual în valoare de două milioane de euro, cu mult peste cât ar fi dispusă Genoa să îi ofere.

Conform site-urilor de specialitate, portarul român are o cotă de piață în valoare de 3 milioane de euro. Portarul se află sub contract cu Inter Milano până la data de 3o iunie 2025.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed