Edi Iordănescu, avertizat! Greșeală selecționerului la EURO 2024. Ionut Lupescu i-a atras atenția

Ionuț Lupescu atrage atenția asupra uni greșeli făcute de Edi Iordănesci. Selecționerul echipei naționale trebuie să facă o analiză amănunțită asupra jocului tricolorilor de la EURO 2024.

România a ajuns doar până în optimile de finală la EURO 2024, după ce a fost eliminat de Olanda, scor 3-0.

Ionut Lupescu i-a atras atenția lui Edi Iordănescu

La o săptămână de la eliminarea suferită de echipa națională, Ionuț Lupescu trage un semnal de alarmă asupra fiecărui meci jucat de tricolori la EURO 2024.

Fostul internațional este de părere că trebuie luat fiecare meci în parte si analizat foarte bine, pentru ca, în cazul în care România ajunge la mondiale, să nu se mai facă aceași greșeală.

Ar trebui să semnalizăm meci cu meci și să nu le lăsăm influențați de cele apărute în social media. Din punct de vedere tehnico-tactic trebuie revăzut meci cu meci.

A fost foarte bun primul meci din grupă, iar după am avut probleme cu Belgia, Olanda, chiar și cu Slovacia. M-a surprins puțin că nu au văzut antrenorii problemele, de aceea am și pierdut.

În meciul cu Olanda s-a jucat foarte mult între linii, dacă nu văd băieții, atunci trebuie să vadă antrenorii. Sunt lucruri mărunte. Spectatorii au fost fantastici, au fost incredibil. Chiar au fost al 12-lea jucător.

Să dea Dumnezeu să ajungem acolo (n.r. la Campionatul Mondial din 2026), dar cred că trebuie făcută o analiză clară. Adversarii au avut foarte multe ocazii acum, a fost alt nivel”, a spus, potrivit digisport.ro, Ionuț Lupescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed