Vestea momentului despre Simona Halep! Ce se va întâmpla cu sportiva. Anunţul care va uimi lumea tenisului

Simona Halep a lipsit din circuit 19 luni, în contextul suspendării sale pentru dopaj cu Roxadustat, din timpul US Open 2022! Revenită în teren, constănțeanca a pierdut în cadrul primului duel, cel cu Badosa de la Miami, în 3 seturi, 6-1, 4-6, 3-6.

Mihaela Buzărnescu, fost număr 20 WTA, a dezbătut situația Simonei Halep, la scurt timp după ce constănțeanca a abandonat partida cu McCartney Kessler, din turul 1 de la Trophee Clarins, în momentul în care conducea cu 1-0 la seturi. Românca s-a accidentat.

Vestea momentului despre Simona Halep!

Buzărnescu este de părere că Halep ar trebui să acorde mai multă atenție formei sale fizice. Fostul lider WTA este predispus accidentărilor, din cauza lipsei sale din cadrul partidelor oficiale.

„Și-a dat seama că trebuie să facă investigații amănunțite, să vorbească cu echipa ei despre o recuperare mai bună, ca să lege 3-4 turnee, cum sunt cele înainte de Wimbledon, de pildă.

Fără doar și poate ar putea reveni în Top 50, nivelul ei ar putea fi acolo în 6-8 luni. Au demonstrat-o și alte jucătoare. Svitolina a revenit după o naștere și a fost de la început în Top 20, foarte repede. Simona are posibilitățile să revină acolo. Nu știu dacă va reveni în Top 10, dar 100% poate să revină în Top 50 până la Australian Open. Restul e un bonus pentru ea!”, a transmis Buzărnescu, la gsp.ro.

Referitor la suspendarea româncei, Mihaela Buzărnescu este de părere că în spatele deciziei instanței s-a aflat și o intenție fină de xenofobie.

„A fost ceva ieșit din comun ce s-a întâmplat cu procesul Simonei. Pare că au avut ceva cu țara noastră, să ne pedepsească. Dacă ar fi fost din SUA, Simona sigur scăpa în 3-4 luni!”, mai afirmă Buzărnescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed