Rivala Simonei Halep a ieşit repede din doliu! Noul său iubit este mult mai în vârstă şi însurat

Aryna Sabalenka a trecut printr-o experiență traumatizantă după ce partenerul său de viață s-a sinucis la începutul lunii martie a acestui an. Konstantin Koltsov s-a aruncat de la balconul unui apartament din Miami.

La nici două luni distanță de episodul șocant, Aryna și-a găsit consolare în brațele unui alt bărbat. Jucătoarea de tenis s-a afișat alături de omul de afaceri Georgios Frangoulis, CEO-ul companiei Oakberry, un lanț de fast-food-uri care comercializează mâncare sănătoasă.

Aryna Sabalenka și-a făcut o nouă relație!

Conform spuselor jucătoarei de tenis din Belarus, aceasta și Konstantin Koltsov nu mai formau un cuplu. S-ar fi despărțit cu mult timp înainte ca jucătorul de hochei să-și pună capăt zilelor.

Actualul iubit al Arynei sponsorizează, prin intermediul companiei sale, o echipă de la Formula 1. Omul de afaceri este brazilian, cu origini grecești. Acesta este cu zece ani mai în vârstă decât Sabalenka.

Soția lui Frangoulis a aflat de aventura acestuia cu sportiva în vârstă de 26 de ani.

„Sunt căsătorită cu Georgios. Dar voi cere divorțul. Au o aventură din California, de la Indian Wells!”, a dezvăluit soția lui Frangoulis, conform presei internaționale.

Recent, Aryna și Giorgios au fost surprinși în culise la Formula 1, acolo unde au expus un comportament demn de un cuplu îndrăgostit. Mai târziu în aceeași seară, cei doi au luat cina, împreună cu antrenorul sportivei.

În finala de la Roma, jucătoarea de tenis din belarus a fost învinsă de către Iga Swiatek, locul unu mondial. Cu două săptămâni în urmă, Aryna a bifat eșec și la Madrid. Cele două sunt favorite pentru a disputa finala de la Roland Garros, care va debuta săptămâna viitoare.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed