Vestea momentului despre Rafa Nadal! Anunţ de ultimă oră al legendarului iberic. Fanii sunt în extaz

Vestea momentului despre spaniolul Rafa Nadal! Anunţ de ultimă oră al legendarului iberic, despre viitorul său. Fanii sunt în extaz după anunțul făcut de unul dintre cei mari jucători din istorie.

Rafa Nadal, ibericul care a câștigat 22 de titluri de Grand Slam în cariera sa, a avut o perioadă foarte grea. Fostul lider mondial a suferit mai multe accidentări care l-au ținut departe de terenul de tenis. Mai mult s-a pus problema retragerii din activitate.

Veste momentului despre Rafa Nadal!

Nadal este considerat de lumea tenisului drept unul dintre cei mai mari jucători din istorie.
Tenismenul a fost accidentat în ultima perioadă și se preconiza faptul că se va retrage din tenis.

Spaniolul a afirmat într-un interviu că se simte din ce în ce mai bine din punct de vedere fizic și vrea să continue și în 2025. Ibericul le-a transmis fanilor că este posibil să se bucure de prezența lui pe teren în continuare.

”Am regăsit plăcerea de a juca. După 2 ani în care am fost chinuit de accidentări, mă pot deplasa. Pentru prima oară pe teren fără să simt dureri. Nu am luat niciodată o decizie pripită și nici de data aceasta nu va fi cazul. Sentimentele mele din ultimele săptămâni m-au făcut să vreau să explorez puțin mai mult, să văd ce se poate întâmpla.

Simt că găsesc plăcerea de a juca din nou, de a mă distra pe teren. Îmi acord timp să văd cum mă voi simți după Jocurile Olimpice și apoi vom vedea ce se întâmplă, și ce ce decizii o să iau.

Întotdeauna am spus că am crezut că acesta va fi ultimul meu an, dar nu pot fi sigur pentru că la sfârșitul zilei nu știi ce se va întâmpla în viitor. Eu vreau să joc și anul următor”, a declarat Rafa Nadal, potrivit L’Equipe.

Românca Sorana Cîrstea, s-a întâlnit luna trecută, la antrenamente cu Nadal, cel care a câștigat nu mai puțin de 14 trofee în Franța, la Roland Garros.

Sorana a făcut și o poză alături de marele campion și a postat pe rețelele de socializare, alături de descrierea: ”Cu modelul meu, într-o zi de antrenamente, în regatul zgurii. Nadal este modelul meu”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed