Sorana Cîrstea, alături de un mare campion! Imagini de poveste cu Rafael Nadal. S-au întâlnit înainte de Roland Garros

Sorana Cîrstea a avut ocazia să-l întâlnească pe Rafael Nadal, chiar înaintea turneului de la Roland Garros. Românca a postat și o fotografie pe contul său de Instagram.

Jucătoarea de tenis l-a numit modelul ei pe fostul lider mondial care are în palmares 22 de titluri de Grand Slam, 14 câștigate la Roland Garros.

Sorana Cîrstea, alături de Rafael Nadal

Cea mai bună jucătoare de tenis din România a avut ocazia să-l întâlnească pe trenul de tenis pe Rafael Nadal. Amândoi se pregătesc pentru al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros.

Sorana Cîrstea și fostul lider mondial s-au fotografiat împreună, iar românca a postat fotografie pe Instagram.

„Cu modelul meu, într-o zi de antrenamente, în regatul zgurii”, este mesajul caree însoțește fotografia.

Sorana Cîrstea va juca în primul tur la Paris cu Anna Blinkova (locul 45 WTA). Cele două s-au mai întâlnit în circuit o singură dată, iar românca a câștigat. 

Rafael Nadal ar putea să se retragă la finalul anului

Rafael Nadal va avea un meci foarte dificil. În primul tur dă piept cu Alexander Zverev, campionul de la Roma. Fostul lider mondial este în prezent pe locul 276 ATP. Acesta traversează o perioadă dificilă, după ce s-a accidentat în repetate rânduri. Spaniolul a anunțat că la finalul anului este posibil să se retragă.

„Este ăsta ultimul meu Roland Garros? Probabil că da, dar nu vreau să spun 100%. Nu vreau să închid ușa. Acest loc este magic pentru mine. S-ar putea să spun ‘da’ peste câteva luni, dar acum mă simt mai bine decât în urmă cu o lună și jumătate.

Mă bucur de tenis și mă simt competitiv la antrenamente. Pot juca împotriva oricui și nu mă simt mai rău decât alții. Asta îmi dă speranță. Am progresat încă de la Roma, mai ales în ceea ce privește mișcarea. Pot alerga fără restricții acum.

Nu sunt neliniștit, sunt concentrat să încerc să joc. Poate voi repeta dezastrul de la Roma, dar în mintea mea îmi voi da șansa de a fi competitiv aici. Răspunsul îl vom afla luni”, a declarat Rafael Nadal.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed