Vestea momentului despre Radu Drăguşin! S-a aflat adevărul despre tricolor înaintea meciului cu Ucraina. Ce au anunţat spaniolii

Vestea momentului despre Radu Drăguşin! S-a aflat adevărul despre tricolor înaintea meciului cu Ucraina. S-a aflat ce au anunţat spaniolii în timpul EURO 2024. Tricolorii urmează să debuteze la turneul final luni, de la ora 16.00.

Radu Drăguşin este lăudat de către spanioli, chiar înaintea meciului de debut al României, de la EURO 2024.

Vestea momentului despre Radu Drăguşin!

Cei de la Marca au realizat un clasament al celor mai de perspectivă tineri jucători de la EURO 2024. Radu Drăgușin a fost inclus printre ei. „Liderul și steaua României, la doar 22 de ani și mai puțin de 20 de meciuri internaționale. Fostul jucător de la tineretul lui Juventus a avut o perioadă strălucitoare la nou- promovata Genoa, astfel că Tottenham nu a ezitat să pună 25 de milioane de euro pe masă în iarnă.

În Premier, concurează cu Romero și Van de Ven, iar potențialul său este incontestabil într-o apărare de 3 sau 4. În duelurile aeriene, la 1,91 metri, este un colos și stă bine în teren. ‘Este capabil să acopere mult spațiu în spatele lui’, a avertizat fostul său antrenor, Alberto Gilardino”, au scris spaniolii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed