Radu Drăgușin face senzaţie în Premier League! Ce a primit tricolorul la finalul sezonului. Imagini virale cu fundaşul / Video

Internaționalul român, Radu Drăgușin face senzaţie în Premier League! Ce cadou a primit tricolorul din partea echipei pentru care evoluează. Imagini virale cu fundaşul din cadrul evenimentului la care i-au înmânat ”premiul Oscar”.

Radu Drăgușin a rămas plăcut surprins de surpriza pregătită de Tottenham. Românul nu se aștepta la așa ceva. Acesta nu a evoluat foarte multe minute în timpul campionatului și nu se gândea că poate obține un premiu.

Radu Drăgușin face senzație în Premier League!

Fundaşul de 22 de ani a fost felicitat la numai o zi după ultimul meci al lui Spurs din campionat. Internaţionalul român a jucat toată partida cu cei de la Sheffield United, încheiată cu 3-0.

Drăgușin declară că se simte foarte bine în capitala Angliei, chiar dacă nu a avut parcursul pe care și-l dorea. Recent a fost desemnat câştigător la o categorie din „premiile alternative pentru finalul sezonului”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tottenham Hotspur (@spursofficial)

Drăguşin fost anunţat  că a fost desemnat jucătorul lui Tottenham care are „cel mai frumos păr”, când a ajuns la club. Românul s-a amuzat pe seama acestui lucru oferind și o reacție.

„Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine, în părul meu. Sunt foarte fericit„, a spus Radu Drăguşin, pentru contul oficial de Instagram al lui Tottenham.

Fundașul a refuzat să joace în Germania la Bayern pentru a ajunge la Tottenham. 9 apariții si 424 de minute a adunat în această ediţie din Premier League. Tottenham a încheiat pe locul 5 în campionatul Angliei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed