Vestea momentului despre Radu Drăguşin! Ce a făcut tricolorul la ultimul meci al sezonului. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Vestea momentului despre Radu Drăguşin! S-a aflat ce a făcut tricolorul la ultimul meci al sezonului. Edi Iordănescu trebuie să ştie. Tricolorul a fost integralist în ultimul meci de Premier League al sezonului.

Radu Drăguşin a jucat tot meciuk în victoria 3-0 de pe terenul lui Sheffield United, din ultima rundă a sezonului de Premier League.

Vestea momentului despre Radu Drăguşin!

Radu Drăgușin a fost integralist pentru a doua oară consecutiv. Asta după ce a jucat 90 de minute în înfrângerea cu City, scor 0-2. Spre deosebire de meciul cu campioana, Radu nu a avut prea mult de lucru cu Sheffield.

L-a scăpat la o fază pe Diaz, care a trimis peste poartă, și a fost taxat. Drăgușin a primit nota 6 din partea football.london„Și-a păstrat locul în primul 11 după o prestație impresionantă împotriva lui Manchester City, dar l-a scăpat pe Bereton Diaz în primele minute.

Și-a revenit bine după aceea și chiar s-a angajat într-o cursă în terenul advers”, spune sursa citată.

Cu victoria de astăzi, Tottenham și-a asigurat locul 5 în Premier League și s-a calificat în ediția următoare de Europa League.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed