Rămâne Radu Drăguşin fără antrenor?! Decizie radicală a lui Ange Postecoglou. S-a aflat în urmă cu puţin timp

Rămâne Radu Drăguşin fără antrenor?! Decizie radicală a lui Ange Postecoglou. S-a aflat în urmă cu puţin timp. A fost nebunie la Tottenham înainte şi după meciul contra celor de la Manchester City.

Echipa lui Radu Drăguşin a pierdut meciul cu Manchester City, scor 0-2. Această înfrângere l-a enervat pe Ange Postecoglou. A spus că a avut parte de cea mai urâtă experiență din carieră.

Rămâne Radu Drăguşin fără antrenor?!

Mai mult, echipa lui Radu Drăguşin a ratat obiectivul principal din acest sezon, calificarea în Champions League. Cu o etapă înainte de final, londonezii pot încheia pe 5 sau 6, locuri care trimit în Europa League, respectiv Conference League.

Astfel, au început sa apară dubii legate de viitorul lui Postecoglou la Tottenham. După patru zile de speculații, în presa britanică a apărut informația că antrenorul va rămâne pe banca tehnică.

Deși a fost foarte nervos după meciul cu City, Postecoglou a decis să continue proiectul de la Tottenham. Vrea să o transforme pe Spurs într-o echipă cu pretenții la titlu. Contractul lui Ange Postecoglou cu Tottenham expiră pe 30 iunie 2027.

Postecoglou s-a enervat şi pe fanii care i-au spus să piardă cu City pentru ca marea rivală Arsenal să nu ia titlul. „Bazele echipei sunt foarte fragile. Ultimele 48 de ore mi-au arătat acest lucru. Acest lucru se observă în interiorul clubului, în afara clubului. A fost un exercițiu interesant. Sunt doar observațiile mele. Eu sunt cel care trebuie să le facă.

Puteți să vă faceți propriile evaluări despre ce s-a întâmplat. Am înțeles. Probabil că am interpretat greșit situația în ceea ce privește ceea ce cred că este important în efortul vostru de a deveni o echipă câștigătoare, dar asta este în regulă”, a declarat Postecoglou imediat după meci.

La câteva zile distanță, Postecoglou a vorbit iar despre meciul cu City. „Este cea mai urâtă experiență pe care am avut-o în cadrul unui meci, în întreaga mea carieră. Am avut parte de anxietate când am văzut cum a fost atmosfera și ce simțeau oamenii.

Dacă Manchester City, cea mai bună echipă din lume, care o bate pe Brighton cu 4-0 fără să transpire… dacă jucăm și noi cât de bine putem, iar ei ne bat cu 5-0?

Mă gândesc la faptul că oamenii pun la îndoială integritatea mea și a staff-ului cu care lucrez”, a afirmat Ange Postecoglou, conform jurnalistului Chris Wheatley.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed