Vestea momentului despre Novak Djokovic! Anunţ incredibil pentru fanii sârbului. Este răsturnare totală de situaţie

Vestea momentului despre Novak Djokovic! Anunţ incredibil pentru fanii sârbului. Este răsturnare totală de situaţie. Nimeni nu se mai aştepta la o asemenea revenire de răsunet a fostului lider mondial ATP.

Novak Djokovic s-a accidentat la Roland Garros şi a fost nevoit să abandoneze turneul de Mare Şlem.

Vestea momentului despre Novak Djokovic!

Novak Djokovic s-a operat şi se credea că va rata Wimbledon, dar şi Jocurile Olimpice 2024. Se pare că este o răsturnare totală de situaţie. Tocmai s-a aflat că sârbul va participa la turneul de tenis de la Jocurile Olimpice de la Paris. Competiţia se va desfăşura în perioada 26 iulie-11 august. Anunţul a fost făcut de către Comitetul Olimpic Sârb.

„Novak Djokovic (nr. 3 mondial) şi Dusan Lajovic (nr. 56) îndeplinesc condiţiile pentru clasamentul ATP şi au confirmat participarea lor la Jocurile Olimpice”, a precizat forul sârb într-un comunicat.

Djokovic a fost operat la menisc în urmă cu două săptămâni la Paris, în urma accidentării şi retragerii de la Roland Garros. Totuşi, cel mai probabil nu va participa la turneul de la Wimbledon care se va desfăşura în perioada 1-14 iulie. Totuşi, fostul lider mondial ATP va fi prezent la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris din această vară. Turneul olimpic va avea loc în perioada 26 iulie-11 august.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed