Lovitură totală pentru Novak Djokovic! Anunţul care tocmai a venit de la ATP. Sârbul, în cădere liberă

Lovitură totală pentru Novak Djokovic! Anunţul care tocmai a venit de la ATP. Sârbul, în cădere liberă după problemele cu accidentarea pe care le-a avut la turneul de Mare Şlem de la Roland Garros.

Novak Djokovic a abandonat la Roland Garros şi asta se vede. Sârbul a căzut pe locul 3 ATP după turneul francez.

Lovitură totală pentru Novak Djokovic!

Jannik Sinner a devenit, luni, primul italian numărul 1 mondial din istoria clasamentului ATP. L-a devansat pe spaniolul Carlos Alcaraz, care a fost încoronat duminică campion la Roland Garros. Detronat de Sinner, sârbul Novak Djokovic, care era numărul din septembrie anul trecut, a ajuns pe locul 3.

Italianul în vârstă de 22 de ani, care a câştigat Australian Open în ianuarie, are 9.525 puncte, cu 945 de puncte în faţa spaniolului de 21 de ani. Italianul are un avans de 1.165 de puncte în faţa lui Djokovic.

Germanul Alexander Zverev, care a fost învins în finala de la Paris de Alcaraz, rămâne pe locul patru cu 6.885 puncte. Se află în faţa ruşilor Daniil Medvedev (6.845 puncte) şi Andrei Rublev (4.710 puncte).

Pe şapte se află norvegianul Casper Ruud, cu 4.025 puncte, iar poziţia a opta este ocupată de polonezul Hubert Hurkacz, cu 3.995 puncte. După o urcare de două locuri, australianul Alexa De Minaur este pe 9, cu 3.845 puncte. Locul zece este ocupat de bulgarul Grigor Dimitrov, cu 3.775 puncte.

În ceea ce priveşte jucătorii român, în clasamentul de dublu Victor Vlad Cornea ocupă locul 71, cu 1114 puncte. La simplu, primul român în clasament este Filip Jianu, pe locul 292, în coborâre şase locuri, cu 192 puncte. Este urmat de Gabi Adrian Botan, aflat pe locul 387, în urcare 40 de locuri, cu 124 puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed