Vestea momentului despre Ianis Hagi! Un fost stelist a dat verdictul. Ce spune despre plecarea tricolorului la Galatasaray

Detalii de ultim moment despre transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray! Un fost stelist a dat verdictul. Adrian Ilie, comparație cruntă între realizările mijlocașului și cele ale tatălui său, Gică Hagi.

Ianis Hagi, pe cale de a fi propulsat în Istanbul! S-au aflat mijloacele prin care internaționalul ar putea ajunge să evolueze la Galatasaray.

Vestea momentului despre Ianis Hagi!

Presa din Turcia a anunțat faptul că Ianis Hagi ar urma să activeze în tricoul celor de la Galatasaray, la finalul colaborării sale cu spaniolii! Internaționalul evoluează în prezent, sub formă de împrumut, la Deportivo Alaves, grupare din La Liga.

Adrian Ilie a analizat demersul mijlocașului, atât în cadrul campionatului iberic, cât și alături de echipa națională. Fostul stelist crede că a venit momentul ca Ianis să se afirme în cadrul unei echipe de calibru.

Fiul „Regelui” a colaborat cu formații precum Fiorentina, Genk ,Rangers sau Alaves, dar nu a reușit să se impună la niciuna dintre acestea.

”E momentul pentru el. Doar să joace undeva. Din punctul meu de vedere, am văzut echipa lui Galatasaray. Au nevoie de un jucător ca el. Eu sper să triumfe exact cum a făcut și tatăl lui acolo!”, a spus Adrian Ilie, potrivit sport.ro.

Conform turcilor de Aspor, tricolorul ar urma să ajungă la Galatasaray în același timp cu Christian Eriksen, starul celor de la Manchester United, din iunie 2022.

În cadrul a 65 de partide pentru englezi, Eriksen, jucător cotat la suma de 10 milioane de euro, a marcat doar trei goluri și a oferit 12 pase decisive.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed