Vestea momentului despre Ianis Hagi! Tricolorul nu mai are nicio şansă. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Vestea momentului despre Ianis Hagi! Tricolorul nu mai are nicio şansă alături de formația spaniolă. Edi Iordănescu trebuie să ştie care va fi viitorul tricolorului în La Liga. Acesta nu mai este dorit de către basci.

Ianis Hagi, încă puțin până la despărțirea de Deportivo Alaves! Scoțienii s-au decis ce vor face cu tricolorul, după reîntoarcerea sa pe Ibrox.

Vestea momentului despre Ianis Hagi!

Ianis Hagi a acceptat încântat împrumutul la Deportivo Alaves, însă această mișcare nu s-a dovedit a fi cea mai inspirată variantă pentru mijlocașul român! Deși nu a reușit să se impună în La Liga, fiul ”Regelui” nu se dă bătut.

Pe data de 30 iunie, contractul mijlocașului cu spaniolii va expira, iar Ianis va reveni pe Ibrox, acolo unde este așteptat cu entuziasm de către suporterii grupării scoțiene.

„În prezent, Alaves îi are ca jucători împrumutați pe Samu Omorodion, Rafa Marín, Álex Sola, Ianis Hagi și Giuliano Simeone. Aceștia își încheie contractul cu echipa pe 30 iunie.

Pe scurt, Deportivo Alaves a folosit în acest sezon jucători împrumutați care au oferit un plus echipei lui Luis García. Pe lângă aparițiile notabile ale lui Samu, Marín și Sola, echipa îi are și pe Simeone, respectiv Hagi. Aceștia așteaptă cu nerăbdare ocazia de a-și demonstra întregul potențial.

Italo-argentinianul rămâne în plan secund, în timp ce românul a fost cu mult sub așteptări de fiecare dată când a primit șansa!”, au notat spaniolii.

Alături de spanioli, Ianis Hagi a marcat două goluri și a bifat o pasă de gol în cadrul a 22 de partide disputate până în prezent. În cadrul etapelor din anul 2024, tricolorul a fost ”uitat” pe banca de rezerve.

Conform Transfermarkt, mijlocașul are o cotă de piață în valoare de 3,5 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed