Vestea momentului despre Ianis Hagi! Noi probleme pentru tricolor. Edi Iordănescu, pus în gardă

Vestea momentului despre jucătorul naționalei, Ianis Hagi! Noi probleme pentru fiul lui Gică Hagi. Edi Iordănescu, pus în gardă înainte cu două luni de startul EURO 2024. Tricolorul are dificultăţi.

Jucător important pentru naționala României, Ianis Hagi trece printr-o perioadă mai puțin bună la echipa sa de club. Cei de la Alaves nu l-au introdus foarte multe minute în teren pe român. Acest lucru nu îl va ajuta  când vine vorba de prezența la echipa națională.

Vestea momentului despre Ianis Hagi!

Cu numai două luni înaintea începerii turneului final din Germania, care va începe pe 14 iunie 2024 și se va încheia pe 14 iulie 2024, selecționerul Edi Iordănescu trebuie să știe clar ce jucători va avea în lot.

Perioada dificilă prin care trece Ianis la Alaves, nu este una benefică pentru fotbalist. În ceea ce privește prezența sa la EURO 2024, sunt ridicate multe semne de întrebare.

În ultimele două partide amicale disputate de România, Ianis Hagi a fost rezervă, dar odată introdus, acesta a reușit să marcheze în meciul cu Columbia, de la Madrid, disputat pe stadionul celor de la Atletico.

Lucian Sănmărtean, fost internațional, a vorbit despre fotbalistul celor de la Deportivo Alaves. În viziunea sa, Ianis este un jucător cheie pentru Edi Iordănescu.

„Ianis, oriunde va juca în echipa națională, are inteligență astfel încât să fie eficient. El se poate adapta în orice zonă a terenului. Pentru Ianis este o presiune extrem de mare, fiind fiul lui Gică Hagi. Când are o evoluție bună, tot stadionul vibrează. Toată lumea vrea să îl pună pe aceeași treaptă cu tatăl lui, dar este complet greșit. Dacă nu va avea presiunea acestui nume, lucrurile vor arăta foarte bine. Ianis Hagi va demonstra și va fi eficient pentru echipa națională a României”, a declarat Lucian Sănmărtean, la ProSport.

După 8 ani, România reușește să participe la un turneu final!

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed