S-a decis soarta lui Ianis Hagi! Unde va juca tricolorul din sezonul viitor. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Ianis Hagi se află la răscruce de drumuri în carieră. Internaționalul român își va termina împrumutul la Deportivo Alaves și se va reîntoarce în vestiarul formației în cadrul căreia este legitimat, Rangers. Chiar dacă nu are prea multe opțiuni în prezent, mijlocașul este ținta unui transfer uriaș.

S-a zvonit despre o colaborare cu Galatasaray, club în cadrul căruia a făcut istorie Gică Hagi, tatăl lui Ianis. Victor Becali a lămurit situația.

S-a decis soarta lui Ianis Hagi!

După ce jurnaliștii turci au mediatizat viitorul potențial transfer al tricolorului la Galatasaray, impresarul jucătorului a negat informația. Nu ar exista niciun acord cu oficialii clubului din Istanbul.

„Situația lui Ianis este clară, se întoarce la Rangers la finalul sezonului. Este împrumutat la Alaves, se întoarce la echipa sa și nu, nu va fi Galatasaray.

Presă turcă scrie de ani de zile despre venirea lui Ianis la Galatasaray. Nu există niciun contact și nu a existat niciodată!”, a spus impresarul fotbalistului, potrivit The Scottish Sun.

Se pare că ar exista o discrepanță uriașă între declarațiile impresarului și dorințele lui Ianis Hagi, care și-ar plănui prelungirea șederii în Spania.

„S-a speculat că Hagi va semna la sfârșitul sezonului cu fostul club al celebrului său tată Gheorghe, Galatasaray, în loc să se întoarcă pe Ibrox. Hagi s-a născut la Istanbul, iar tatăl său a jucat și a condus giganții turci.

Este o mare răsturnare de situație (n.r. anunțul lui Victor Becali), în condițiile în care Hagi a dezvăluit luna trecută că vrea să rămână în Spania și după această vară!”, au mai notat ziariștii.

”Iubesc totul în Spania!”

Deși nu a reușit să se impună în echipa de bază a celor de la Alaves, Ianis Hagi își dorește nespus să rămână alături de iberici.

„Da, sunt acolo unde vreau să fiu. Este fotbalul în care vreau să cresc, este fotbalul care cred că poate arăta cea mai bună versiune a mea.

Sunt aici de 6-7 luni și deja simt că sunt un jucător mai bun, cresc în fiecare zi, la antrenamente și la jocuri. Văd progrese în fiecare zi și cred că în viitorul apropiat cele mai bune calități ale mele vor fi deblocate și voi arăta tuturor cine sunt.

Îmi place nivelul din La Liga, iubesc totul în Spania: echipele, competiția dintre jucători și echipe, presiunea care există aici… Simt că este campionatul în care pot avea cel mai mare succes și în care îmi pot arăta toate calitățile.

Este campionatul pe care l-am urmărit de când eram copil și a fost mereu visul meu să fiu aici. Sunt aici acum și vreau să fiu aici mult timp!”, a spus fotbalistul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed