Umilinţă totală pentru Ianis Hagi! Atac devastator la adresa tricolorului. Radu Banciu l-a distrus în direct

Umilinţă totală pentru Ianis Hagi! Atac devastator la adresa tricolorului. Radu Banciu l-a distrus în direct. Cunoscutul jurnalist l-a distrus pur şi simplu pe tricolor. Spune că niciodată nu se poate compara cu Gică Hagi.

Ianis Hagi a fost, pur şi simplu, ridiculizat de către Radu Banciu. Asta după comparaţia între actualul tricolor şi tatăl său, Gică Hagi.

Umilinţă totală pentru Ianis Hagi!

Radu Banciu şi-a ieşit din minţi. L-a făcut praf pur şi simplu pe Ianis Hagi, jucătorul legitimat la Rangers din ianuarie 2020. Tricolorul ar putea ajunge în Superliga. Asta după ce presa scoțiană a vorbit despre o mutare la Rapid, în timp ce Albion Rrahmani ar urma să ajungă la schimb la echipa de pe Ibrox Park.

Ianis Hagi, împrumutat de Rangers la Deportivo Alaves în sezonul trecut, a avut un joc apreciat la EURO 2024. Pentru a-și rezolva situația la echipa de club, fiul „Regelui” ar putea avea un sprijin din partea lui Giovanni Becali. Impresarul a anunțat că e dispus să cheltuie din fondurile sale pentru a-i găsi o echipă lui Ianis, una unde să fie titular.

„Ianis nici nu există, bă! Am văzut un titlu la Tolontan: ‘Ianis vs Gică!’ Nu se compară! Ce rușine, bă! Ianis Hagi este masa asta (n.red. – arătând biroul din studioul tv)… Ce Ianis Hagi, mă? Ce legătură are… Între Ianis Hagi și Gică Hagi e diferența între Jordi Cruyff și Johan Cruyff… Ce sens are o astfel de comparație? E o glumă, e o glumă colosală. Ce e asta? Cum Ianis versus Gică!

Băi, Gică Hagi a fost cel mai bun fotbalist al Campionatului Mondial din 1994! Ianis e sub insecte… Ca la Jordi Cruyff. Ta-su’ a fost de nivelul lui Pele și Maradona”, a declarat Radu Banciu, în direct la Prima Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed