Vestea momentului despre Dennis Man! La ce echipă va juca din sezonul viitor. Şi Valentin Mihăilă, direct vizat

Dennis Man și Valentin Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A! Românii și-au expus public dorința de a continua colaborarea cu echipa din Italia, iar impresarul acestora, Giovanni Becali, a recunoscut în ce stadiu se află negocierile celor două contracte.

Dennis Man și Valentin Mihăilă tocmai ce au fost selectați de către Edi Iordănescu, pentru a face parte din lotul de 26 de jucători eligibili pentru a evolua în cadrul amicalelor lunii iunie, dueluri premergătoare turneului final din Germania.

Vestea momentului despre Dennis Man!

Oficialii celor de la Parma încearcă din răsputeri să satisfacă dorințele financiare ale celor doi jucători români. Prelungirea contractelor lui Man și Mihăilă reprezintă o prioritate pentru italieni.

„Nu! Man nu a prelungit contractul. Nu a prelungit nici Mihăilă. Suntem în discuții. Am avut două-trei discuții, nu ajungem la un numitor comun. Jucătorii vor să rămână la Parma. Dar nu în condițiile pe care ni le oferă Parma. Ci în condițiile pe care le cer eu!”, a lămurit impresarul Giovanni Becali, la Fanatik.

Au mai rămas 13 luni până la termenul de expirare a actualelor contracte ale celor doi atacanți.

„După un astfel de sezon, mai ales al lui Man, agentul își propune să smulgă o prelungire de contract bună, conștient de faptul că se apropie și Campionatul European, cu 13 luni rămase din contractul ambilor jucători.

Dar dorința celor doi e clară: să continue la Parma și să experimenteze primul sezon în Serie A din postura de protagoniști, după apariția din urmă cu trei sezoane. ‘Cruciații’ oferă o creștere salarială și o prelungire de trei ani, din 2025, până în 2028.

Se lucrează la partea economică. În ciuda numeroaselor declarații care s-au făcut, contactele continuă cu succes și este evident obiectivul Parmei să închidă problema înainte de Campionatul European!”, au scris jurnaliștii italieni de la Parma Live.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed