Dennis Man a luat decizia! Şefii de la Parma fac anunţul momentului. Contractul urmează să fie semnat

Dennis Man a decis la ce echipă vrea să joace. Internaționalul român nu duce lipsă de oferte după un sezon de excepție, dar vrea să rămână în Serie A. Actuala echipă îi prelungeşte înţelegerea.

Şefii de la Parma fac anunţul momentului și spun că au pregătit deja contractul care urmează să fie semnat în cel mai scurt timp.

Dennis Man rămâne la Parma

Internaționalul român i-a impresionat pe italieni în sezonul recent încheiat. Dennis Man și-a ajutat echipa să promoveze, și își dorește să joace în Serie A.

Atât el, cât și Valentin Mihăilă mai au un an de contract, iar șefii clubului au decis să le ofere o prelungire. Românii vor o mărire de salariu și înțelegere până în 2028.

„La finalul sezonului, munca managerilor nu se încheie. Din contră, ea devine și mai vizibilă. Ne-am pregătit pentru ce urmează. Trebuie să mai avem discuții interne, dar și cu interlocutori din afară și cu siguranță vom fi pregătiți pentru sezonul viitor.

Suntem în negocieri pe mai multe fronturi, nu doar cu Man și Mihăilă. Suntem în negocieri cu agenții lor, ei își doresc să rămână aici și noi vrem să continuăm alături de ei. E doar o chestiune de timp, trebuie să ne mai întâlnim o dată. Când vom avea noutăți, le vom comunica. Atunci când vom avea vești, le vom comunica.

Eu îmi fac treaba și atunci când sunt noutăți, le comunic. Lucrez cu aceeași metodologie ca și anul trecut. Trebuie să ne și întărim, dar știm deja că formăm o echipă puternică.”, a declarat Roel Vaeyens, directorul sportiv al grupării, pentru Parma Live.

Man a jucat în 32 de meciuri și a marcat 11 goluri. De 7 ori a prins echipa ideală.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed