Vestea momentului despre Cristina Neagu! Messi din handbal, o nouă evoluţie de senzaţie. Victorie uriaşă pentru CSM Bucureşti

Vestea momentului despre Cristina Neagu! Messi din handbal, o nouă evoluţie de senzaţie. Victorie uriaşă pentru CSM Bucureşti în faţa  marii rivale din România. Echipa Primăriei s-a calificat în finala Cupei României.

Cristina Neagu şi-a condus echipa spre o nouă victorie extrem de importantă. CSM Bucureşti a eliminat rivala din Cupa României.

Vestea momentului despre Cristina Neagu!

Campioana CSM Bucureşti este prima finalistă a Cupei României, după ce a eliminat sâmbătă, la Turneul Final Four de la Brăila, vicecampioana Rapid Bucureşti. A fost 27-23 (16-10), în prima semifinală din Cupei României. Cristina Neagu a revenit pe teren, după decesul tatălui său.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 6 goluri, Zaadi 6, Ostergaard 4, pentru CSM, respectiv Korsos 8, O. Kanor 5, pentru Rapid.

A doua semifinală a zilei se va disputa între formaţiile Gloria Bistriţa şi Dunărea Brăila, ambele calificate şi la Turneul F4 al European League. Finala pentru trofeu va avea loc duminică.

Cele patru semifinaliste s-au calificat în această fază în urma rezultatelor din manşa unică a sferturilor: Rapid Bucureşti – Gloria Buzău 29-23, CSM Bucureşti – CSM Slatina 34-23, Dunărea Brăila, care a beneficiat cu 10-0 de neprezentarea formaţiei HC Zalău, şi Gloria Bistriţa – CSM Târgu Jiu 27-26. În 2023, CSM Bucureşti a câştigat pentru a şasea oară Cupa României, după finala cu CSM Târgu Jiu (31-25).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed