Pasiunea secretă a lui Mihai Pintilii! Unde a fost prezent antrenorul celor de la FCSB. A remarcat-o pe Cristina Neagu

Pasiunea secretă a lui Mihai Pintilii! S-a aflat unde a fost prezent antrenorul celor de la FCSB. A remarcat-o pe Cristina Neagu. Pe lângă fotbal, colaboratorul lui Elias Charalambous este pasionat şi de handbal.

Mihai Pintilii a fost prezent în Sala Polivalentă din Capitală. Acolo, le-a ţinut pumnii tigroaicelor de la CSM Bucureşti.

Pasiunea secretă a lui Mihai Pintilii!

La finalul meciului câştigat de către echipa Cristinei Neagu, Mihai Pintilii a vorbit. Era foarte bucuros de victoria româncelor, scor 30-24, contra celor de la Krim. Campioana României s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, acolo unde se va duela cu Metz.

Pintilii visează să o vadă pe Cristina Neagu şi pe colegele de la CSM Bucureşti cu mâna pe trofeul Ligii Campionilor. „Îl merită”, a spus oficialul de la FCSB.

„Foarte frumos, atmosfera a fost senzaţională. Sută la sută le văd în Final Four. Au calitate. (n.r. – Ce ar însemna să câştige Liga Campionilor?) Un trofeu pe care îl merită„, a spus Mihai Pintilii, la finalul meciului din optimile Ligii Campionilor.

CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu Krim Ljubljana. Tigroaicele s-au impus cu scorul de 30-24. În sferturi, CSM Bucureşti se va duela cu Metz Handball.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed