Vestea momentului despre Adrian Mutu! Antrenorul român, salvat de la demitere. Dezvăluiri de ultimă oră din interior

A venit vestea momentului despre Adrian Mutu! Antrenorul român a fost salvat de la demitere. Au apărut dezvăluiri de ultimă oră din interiorul echipei Neftchi Baku. Ultimul meci al echipei tehnicianului român a fost decisiv.

Neftchi Baku și Araz s-au duelat în cadrul meciului din etapa a 14-a din campionatul azer. Formațiile au remizat, scor 1-1.

Vestea momentului despre Adrian Mutu

Unicul gol al echipei gazdă a fost înscris în minutul 41, prin Yuri Matias, fotbalist pe care antrenorul român l-a transferat de la CFR Cluj. Mai apoi, oaspeții au egalat în prelungiri.

Echipa lui Adrian Mutu nu traversează o perioadă tocmai bună, fiind departe de îndeplinirea obiectivului setat, acela de a câștiga titlul.

Dat fiind rezultatul, Neftchi Baku a ajuns pe locul 6 în clasament, cu 19 puncte acumulate, cu zece mai puține decât liderul Qarabag.

Adrian Mutu a spus că va obține titlul cu Neftchi, însă rezultatele din primele runde contrazic acest obiectiv.

„Echipa se confruntă cu o lipsă de stabilitate în jocul său, alternând între victorii și înfrângeri în ultimele săptămâni. Totuși, în una dintre înfrângeri, în fața lui Sabah, echipa lui Mutu a arătat că are potențial.

Cu toate acestea, ultimul meci împotriva lui Sabah a fost dezamăgitor, cu o prestație sub așteptări. Mai ales în cea de-a doua repriză. Mutu a declarat că echipa sa a fost victimă a ghinionului, dar asta este doar o scuză, deoarece performanța jucătorilor și a echipei poate fi mai bine gestionată”, au scris jurnaliștii azeri.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed