Adrian Mutu s-a dezlănţuit! Vrea să facă revoluţie la noua sa echipă. Dezvăluiri incredibile despre discuţiile cu şefii clubului

Adrian Mutu s-a dezlănţuit! Vrea să facă revoluţie la noua sa echipă. Dezvăluiri incredibile despre discuţiile cu şefii clubului, după ce fanii echipei din Azerbaidajn i-au cerut demisia tehnicianului român.

Formația condusă de Adrian Mutu se află pe poziția a 6-a în clasamentul din Azerbaidjan, cu 18 puncte.

Adrian Mutu s-a dezlănţuit! Vrea să facă revoluţie la noua sa echipă

Neftchi Banku nu are un parcurs bun, așa cum și-ar dorii azerii. Adrian Mutu a explicat care sunt motivele pentru care prestațiile echipei sunt slabe.

„Antrenorul român și-a exprimat dezacordul cu politica de transferuri a clubului azer. A nominalizat o mare parte din cei 11 jucători care nu au venit în intersezon la cererea lui”, scrie agenția Sport Info.

Sursa menționată mai sus susține că tehnicianul român s-ar fi plâns conducerii.

„O mare parte dintre jucătorii ce s-au transferat în vară la Neftchi nu au venit cu acordul său și nici nu îndeplinesc cerințele lui.

A arătat cu degetul mai ales în privința oamenilor din atac. Mutu a amenințat că, dacă nu se face o «campanie de curățenie» a lotului în iarnă și nu se vor aduce jucători pe posturile deficitare, atunci nu se vor putea atinge la finalul stagiunii obiectivele fixate de club”.

Fanii echipei au cerut demisia tehnicianului român

După ce fanii lui Neftchi i-au cerut demisia, Adrian Mutu a fost criticat și de un fost oficial al lui Neftchi, Ceyhun Sultanov.

„Dacă Neftchi vrea să devină campioană, cei de acolo trebuie anunțați că nu se poate cu acest joc. Mereu am spus și spun și acum. Neftchi nu va putea merge departe cu acest antrenor.

Nu se vede că are o idee în joc. Poți pierde meciuri, dar să joci fotbal. Mutu nu merită să fie la Neftchi. E acolo doar datorită carierei bune de fotbalist. Ca antrenor, este foarte slab”.

Adrian Mutu cere răbdare

Adrian Mutu, tehnicianul roman al celor de la Neftchi Bancu a declarat că a avut nevoie de timp pentru a cunoaște bine echipa. Acesta este conștient de faptul că toată lumea are așteptări mari.

„Toată lumea știe cum am început sezonul. Aveam nevoie de timp să cunosc echipa și campionatul. Îmi asum toată responsabilitate. Toată lumea are așteptări mari. Avem mai multe dorințe. Singurul lucru pe care îl putem face este să muncim mai mult”, a spus Adrian Mutu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed