Veste cruntă pentru fanii lui Dinamo! Adevărul despre venirea lui Murad la echipă. Răzvan Zăvăleanu a spus clar

Veste cruntă pentru fanii lui Dinamo! S-a aflat adevărul despre venirea lui Muhammad Murad la echipa din Ştefan cel Mare. Administratorul judiciar al câinilor, Răzvan Zăvăleanu, a spus clar.

Dinamo stă pe un butoi cu pulbere. Aflată în pragul falimentului din cauza datoriilor de aproximativ 8 milioane de euro, echipa din Ştefan cel Mare caută cu disperare investitori.

Veste cruntă pentru fanii lui Dinamo!

Muhammad Murad spune că vrea să investească la Dinamo și că a cerut mai multe informații legate de situația clubului. Acesta este însă contrazis de către Răzvan Zăvăleanu. Administratorul judiciar al lui Dinamo, susține că Muhammad Murad nu le-a cerut oficial niciun document.

„Trebuie să vă spun că nu suntem implicați în nicio negociere. Am participat la ședința de săptămâna trecută, de marți. Din punctul nostru de vedere, nu a fost nicio negociere. Am văzut declarațiile, însă nimeni nu ne-a cerut niciun fel de document. Noi avem actele pregătite, le punem la dispoziție și în 5 minute.

Am fost dezamăgit, pentru că după aceste declarații în presă suporterii au fost supărați că administratorul judiciar nu ar pune la dispoziție actele. E departe de noi gândul ăsta. Suntem pregătiți oricând.

Unul dintre colegii mei, după apariția primului interviu al domnului Murad, i-a transmis un mesaj în care i-a spus că îi punem la dispoziție toate documentele necesare. Până acum, n-am primit niciun răspuns. M-aș bucura, după această discuție, să fim contactați și să ni se ceară documente.

Domnul Vlad Iacob mi-a comunicat că se află în contact cu domnul Murad. Nu cred că un investitor poate să ia o decizie fără să discute cu administratorul judiciar. Noi suntem deschiși, ne-am bucurat tare mult, dar acum sunt și eu confuz.

Nu pot spune în acest moment că e ceva care ar putea fi aproape de o finalizare”, a spus Zăvăleanu la Radio Dinamo 1948.

Mohammad Murad a spus că vrea să preia Dinamo, dar trebuie să ştie toate problemele de la echipă. „Discutăm despre ce s-a întâmplat rău în trecut. Încercăm să lămurim toate problemele și să putem reconstrui ceva pe 10-20 de ani. Eu sunt implicat în această reconstrucție.

Avem comunicare permanentă cu administratorul special și cu cei din club. Nu este ușor deloc pentru că este vorba de a clarifica toate aspectele negative, astfel încât să nu mai fie blocaje în viitor. În ceea ce privește partea curentă, cheltuielile curente, nu sunt probleme. Ne-am înțeles cu câțiva oameni de afaceri, printre care sunt și eu.

Mă doare că Dinamo se află în această situație și sper să fiu eu o persoană care o ajută. Dar nu vreau să investesc dacă sunt neclarități. Nu este nimeni de vină pentru aceste neclarități. Este perioada de concedii și sunt de primit multe răspunsuri. Sper ca într-o săptămână sau două să fie gata totul și să putem anunța această construcție în care cred”, a spus Murad, într-un live pe facebook.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed