Verdict despre Radu Drăgușin. Anunţ clar despre tricolor. Ilie Dumitrescu a spus clar

Verdict despre Radu Drăgușin după ce a fost titular în partida cu Manchester City! Anunţul clar despre tricolorul care a avut o evoluție bună. Ilie Dumitrescu a spus clar ce părere are despre internaționalul român.

Radu Drăgușin a fost titularizat de Postecoglou în meciul cu Manchester City. Ilie Dumitrescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa fundașului despre care spune că și-a făcut treaba aproape perfect.

Verdict despre Radu Drăgușin!

Duelurile dintre Radu Drăguşin şi Erling Haaland au fost observate de Ilie Dumitrescu. Tottenham a fost învinsă cu 2-0 de Manchester City prin golurile marcate de Haaland în minutele 51 și 90+1. Starul lui Pep Guardiola a ajuns la 27 de reuşite în acest sezon.

Ilie Dumitrescu îl felicită pe Drăguşin pentru meciul pe care l-a făcut împotriva noului lider din campionatul Angliei.

”Drăgușin a făcut un meci foarte bun. Neașteptat de bun, mai ales că a venit după o perioadă lungă în care nu a jucat. Foarte, foarte bun în defensivă.

A greșit câteva pase, una sau două, când a vrut să iasă cu progresie la picior. Din dorința de a face mai mult pe faza de construcție, a greșit. Dar pe partea defensivă, a jucat bine.

Echipa a arătat bine în apărare. Eu nu am mai văzut de mult Tottenham să arate așa bine în apărare. Până la urmă, City a marcat ambele goluri pe greșeli personale, dar pe atac pozițional, Spurs a evoluat exact”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Românul a primit nota 6.5 de cei de la dailymail.co.uk. La ultima fază a primei reprize, Radu Drăguşin a avut o intervenţie spectaculoasă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed