Verdict crunt pentru Bianca Andreescu. Cât este obligată să stea departe de teren după accidentarea de la Miami

Bianca Andreescu a părăsit turneul de la Miami în lacrimi. Jucătoarea din Canada de origine română s-a accidentat la glezna stângă în timpul meciului cu Ekaterina Alexandrova din optimi.

Bibi s-a prăbușit la pământ urlând de durere și a avut nevoie de un scaun cu rotile pentru a părăsi arena. Acum a venit și verdictul medicilor.

Cât va sta Bianca Andreescu departe de terenul de tenis

Bianca Andreescu a primit verdictul medicilor și și-a anunțat imediat susținătorii pe contul de social media. Are două ligamente rupte la glezna stângă.

„Rezultatele investigațiilor arată că am rupte două ligamente la glezna stângă. Este greu de spus cât voi lipsi, dar să spunem că ar fi putut fi mult mai rău! Voi lua totul pas cu pas şi sunt optimistă că prin muncă, recuperare şi pregătire vor reveni curând pe teren. Recuperarea a început deja”, a transmis Andreescu.

Mama sportivei a fost extrem de afectată de ceea ce a pățit fiica sa. Prezentă în tribune la meciul cu Ekaterina Alexandrova, aceasta a fost surprinsă cu ochii în lacrimi după ce și-a văzut fata prăbușită la pământ.

În urmă cu doi ani, jucătoarea din Canada s-a accidentat la gleznă, tot la turneul de la Miami. Atunci a abandonat meciul cu Ashleigh Barty, la scorul de 3-6, 0-4.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed