Vedetele lui Gigi Becali, puse la zid! Greşeala imensă a celor de la FCSB: ‘Ai pierdut respectul oamenilor’

Vedetele lui Gigi Becali au fost puse la zid după umilinţa din Danemarca! S-a aflat care a fost greşeala imensă a celor de la FCSB, dincolo de scorul final al meciului. Un fost jucător al roş-albaştrilor a răbufnit după Silkeborg – FCSB 5-0.

Basarab Panduru a dat de pământ pur şi simplu cu vedetele lui Gigi Becali. Acesta spune că vicecampioana a pierdut respectul suporterilor. Mai mult, a criticat dur și anumiți jucători trimiși de Dică în teren din primul minut.

Vedetele lui Gigi Becali, puse la zid!

„Diferența e foarte mare. Cine să joace? Rusu și Dumiter, care au împreună 7-8 goluri în prima ligă? Miculescu? Faptul că a dat 1,7 milioane de euro pe el e una, ce joacă e alta. Nici el nu știe ce joacă.

Octavian Popescu dă pasă la primul gol. E pe undeva pe la 16 metri și dă pasa aceea. El juca bandă, dar venea prin interior, un fel de inter.

E o seară în care vii din urmă cu 7 milioane luate, dar cred că în seara asta ai pierdut respectul oamenilor. Nu vor fi mulți la retur. Poate 10.000? 15.000 mi se par mulți. Respectul oamenilor cred că l-ai pierdut. Exact ce s-a întâmplat pe teren.

Oamenii au venit, au cântat. Când au văzut că nu e în regulă, s-au cam supărat toți și acolo, nu au mai cântat”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed