Leo Grozavu face anunţul serii! Avertisment pentru propria echipă după victoria cu Rapid: ‘La fotbal, fericirea e de scurtă durată’ + Ironii dure la adresa giuleştenilor

Leo Grozavu face anunţul serii! Avertisment pentru propria echipă după victoria cu Rapid. Poli Iaşi a detonat bomba etapei. S-a impus cu scorul de 3-1 în faţa giuleştenilor, echipă care avea 5 victorii din 5 meciuri în 2024.

Leo Grozavu era în culmea fericirii după victoria cu Rapid. Totuşi, îşi avertizează propria echipă. Urmează două meciuri cruciale pentru Poli Iaşi, în deplasare cu FCU Craiova şi acasă cu Dinamo.

Leo Grozavu face anunţul serii!

„La fotbal, fericirea e de scurtă durată. Băieţii au avut o atitudine exemplară. Când pierdem, pierdem împreună, când câştgăm o facem împreună. Am făcut un joc solid. Am riscat la pauză când am schimbat sistemul. În partea secundă am avut şansă, dar e bine că jucătorii care au venit de pe bancă jucătorii au contribuit la victorie. În ADN-ul meu nu există să mă retrag. Nu reuşim mereu să ţinem echipa sus.

Şi azi am strigat foarte mult. E bine că am găsit energia să atacăm, să marcăm şi să mergem în faţă. Un jucător când lipseşte se observă. Un cmapionat foarte echilibrat, oricine poate bate pe oricine”, a spus Leo Grozavu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Antrenorul celor de la Poli Iaşi nu s-a abţinut şi i-a ironizat pe giuleşteni. Apoi, s-a dezlănţuit la adresa programărilor din următoarele două etape. „Calculul hârtiei a fost infirmat de realitatea din teren. În pedigree-ul Rapidului funcţionează asta. Când le merge bine, se încurcă. Am profitat noi.

Am fost puşi cu spatele la zid. Jucăm azi, apoi peste 2 zile la Craiova, apoi cu Dinamo. programul este infernal. Sperăm să rămânem motivaţi şi să aliniem formulele de echipă care să facă faţă jocului”, a mai spus Grozavu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed