Vedeta lui Gică Hagi a dat marea lovitură! O sumă uriaşă este în joc. A câştigat un proces crucial

Vedeta lui Gică Hagi a dat marea lovitură! O sumă uriaşă este în joc. A câştigat un proces crucial. Este vorba despre atacantul celor de la Farul, Denis Alibec. Jucătorul al urma să încaseze 1,2 milioane de euro.

Gică Hagi are sub comandă un atacat fericit. Este vorba despre Denis Alibec. Acesta a câștigat la FIFA, în prima instanță, procesul cu fosta sa echipă, Kayserispor.

Vedeta lui Gică Hagi a dat marea lovitură!

În acest moment, Denis Alibec ar trebui să primească 1,2 milioane de euro. Decizia poate fi atacată la TAS de turci. Camera de Soluționare a Litigiilor a dispus ca atacantul Farului să primească 1,2 milioane de euro.

Plecat în vară de la turci, când a ajuns la Farul, Denis Alibec și-a reclamat clubul la FIFA pentru neplata salariilor. Jucătorul, care a fost reprezentat de avocatul Dan Idita, a câștigat în primă instanță, conform gsp.ro.

Decizia judecătorilor este extrem de clară. Alibec trebuie să încaseze 450.000 de euro, salarii restante. Dar asta nu e tot. Va mai primi și 750.000 de euro, drept compensații, pentru că turcii i-au terminat contractul fără justă cauză. „FIFA a admis cererea jucătorului Denis Alibec, obligând clubul Kayserispor la plata drepturilor financiare restante și la plata unei compensații pentru încetarea unilaterală a contractului.

De asemenea, a respins cererea reconvențională formulată de clubul Kayserispor. Este un prim pas foarte important, urmează să vedem dacă cei de la Kayserispor vor ataca această decizie la TAS”, a spus avocatul Dan Idita, conform sursei citate.

Alibec a ajuns la Kayserispor în octombrie 2020, de la Astra. În vara lui 2021 a fost împrumutat la CFR Cluj, iar în ianuarie 2022 a fost împrumutat la Atromitos. Din iulie, este jucătorul Farului. Pentru turci, Alibec a jucat 17 meciuri și a marcat 3 goluri.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed