Vedeta lui Elias Charalambous face pasul vieții! Femeia celebra care i-a sucit mințile. Dezvăluiri și imagini de senzatie / Foto

Noul jucător de la echipa lui Elias Charalambous se însoară cu femeia cu care a copilărit! Atacantul a pus ziua nunți fix pe data în care a semnat contractul cu FCSB, fără ca măcar să știe.

Marius Ștefănescu, cel mai controversat transfer al celor de la FCSB, urmează să facă pasul cel mare.

Dezvăluiri și imagini de senzație cu vedeta lui Elias Charalambous

Nu doar pe plan provesional prosperă, ci și sentimental. Marius Ștefănescu este foarte iubit de Ileana Georgescu, femeia cu care a copilărit și cu care urmează să spună da, pentru totdeauna, anul viitor, pe 14 iunie. Coincidență sau nu, cei doi au stabilit nunța fix pe data în care a semnat contractul cu campioana României.

Cei doi îndrăgostiți sunt împreună de ani de zile, iar anul trecut, în iulie, Ștefănescu și-a dat seama că ea este aleasa, așa că a cerut-o în vacanța de la munte.

Atacantul a pregătit o atmosferă de vis pentru Ileana, și i-a pus întrebarea mult așteptată.

„Anul trecut am cerut-o, acolo unde am fost în Brașov, în Poiana Brașov. Ne-am cunoscut de mici, de când eram la școala generală. Fiind din același sat, de atunci o știam”, a declarat Marius Ștefănescu, potrivit orangesport.ro.

Se pare că Ileana este iubita perfectă pentru Marius. Frumoasa blondină îl susține foarte mult pe jucător, în tot ce face, și este acolo pentru toate deciziile pe care le ia.

„Știam că își dorea să ajungă aici, amândoi ne doream și sper să aibă un parcurs mai bun decât la Sepsi. Știu ce poate, am încredere în el și îl susțin de fiecare dată”, a declarat Ileana, după finala Supercupei României.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed