Israelienii se tem de FCSB! Anunţ clar după prestaţia campioanei. Elias Charalambous trebuie să ştie

FCSB s-a impus categoric în duelul contra celor de la Virtus, scor final 1-7, și este ca și calificată în turul secund preliminar din Liga Campionilor! Pentru roș-albaștrii urmează partida cu Maccabi Tel Aviv, iar israelienii au prefațat deja duelul.

Jurnaliștii de peste hotare se tem de campioana României, având în vedere că FCSB a obținut un rezultat excepțional în primul tur preliminar. Dubla de foc cu Maccabi, campioana din Israel, poate fi decisivă pentru calificarea grupării din Capitală.

Israelienii se tem de FCSB!

„Maccabi Tel Aviv și-a aflat deja adversara din turul 2 preliminar al Champions League. Românii de la FCSB s-au impus cu 7-1 contra lui Virtus.

Au fost fără milă și au oferit o declarație de intenție clară. Campioana Israelului se poate pregăti deja pentru meciul din turul 2, având în vedere că probabil nu va fi o surpriză la retur!”, au transmis israelienii de la ynet.co.il.

De asemenea, și cei de la sport3.co.il au analizat prestația elevilor lui Elias Charalambous. Au subliniat faptul că FCSB nu a avut milă de campioana din San Marino.

„FCSB a ajuns în San Marino și a spulberat-o pe Virtus cu 7-1 în meciul tur din Champions League. Este clar că va da peste Maccabi Tel Aviv în următoarea rundă. Maccabi își va începe călătoria europeană peste două săptămâni și deja se poate concentra pe pregătirea tactică din duelul cu formația românească!”, au notat israelienii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed