Vedeta lui Dan Şucu a spus clar! Vrea să plece de la Rapid. Urmează discuţia decisivă cu patronul giuleștenilor

Acum nu mai este nici un dubiu, vedeta lui Dan Şucu vrea să plece de la Rapid. Atacantul kosovar a fost destul de clar în declarații, spunând că vrea să joace în primele 5 ligii ale Europei.

După zvonurile apărute în presă despre presupusa plecare a lui Albion Rrahmani, după ce a fost ofertat de mai multe cluburi de top din Europa, kosovarul confirmă acest lucru.

Vedeta lui Dan Şucu a spus clar! Vrea să plece de la Rapid

La conferința de presă de prezentare a noilor jucători de la Raipid, a fost prezent și Albion Rrahmani, care a vorbit despre planurile sale de viitor. În cazul în care apare vreo ofertă de nerefuzat, pe numele lui, atacantul asigură ca va vorbi prima dată cu Dan Șucu.

”Suntem pregătiți de acest meci (nr. cu UTA Arad). Vrem să începem cu o victorie. Sunt aici, focusat 100% și voi lupta pentru această echipă până la final. Voi lupta pentru fani, pentru ca ei să ne susțină necondiționat.

Toate meciurile au presiune, dar suntem profesioniști. Rămânem calmi și facem tot ce putem să scoatem maximum din fiecare joc.

Jucătorii noi sunt foarte buni și avem o echipă puternică acum. Domnul Lennon e un antrenor foarte bun, cu o filosofie de joc foarte bună, care ne va ajuta să fim din ce în ce mai buni.

Sper să ajung în primele cinci ligi ale Europei. Dacă o echipă oferă ceva interesant pentru club, voi vorbi cu domnul Șucu, iar dacă oferta este și în interesul clubului, voi face o alegere. Deocamdată sunt jucătorul Rapidului și voi da 100% pentru echipă.

Nu există tensiuni între kosovari și jucătorii sârbi. Nu ne interesează politica, e vorba de fotbal, suntem colegi, ne respectăm și totul e în regulă”, a declarat Albion Rrahmani, la conferința de presă.

Rapid va juca primul meci din acest nou sezon, sâmbătă, cu UTA Arad, de la ora 19:15, în deplasare.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed