Omul lui Dan Şucu face anunţul momentului! Ce spune despre plecarea de la Rapid. Dezvăluiri incendiare din interior

Rapid a trecut printr-o perioadă tranșantă, aproape de finalul stagiunii trecute din Superliga! Gruparea din Giulești s-a situat pe ultima poziție în play-off-ul competiției interne și a suferit schimbări majore la nivel de conducere administrativă.

Giuleștenii au rămas fără președinte, în urma deciziei neașteptate a lui Daniel Niculae, aceea de a părăsi Rapid, la scurt timp după ce a fost asociat cu dosarul “Pyro”.

Se restabilește echilibrul la Rapid!

Victor Angelescu, acționarul majoritar de la Rapid, a recunoscut că nu a luat niciodată în calcul varianta unei retrageri.

Nu, în niciun caz. Nu m-am gândit în niciun moment să plec. Au fost perioade mai grele, dar nu m-am gândit să renunț, chiar și dacă a plecat Daniel Niculae, omul care m-a adus în club.

Cu domnul Șucu nu am avut nicio problemă. Cu Daniel Niculae am ținut legătura în continuare. Suntem prieteni și dacă a plecat de la Rapid asta nu înseamnă că nu mai vorbim. Nu am avut niciodată vreo discuție furtunoasă cu domnul Șucu. Diferențe de opinie au existat, dar le-am discutat în mod normal și civilizat, ca între doi parteneri.

Repet, plecarea lui Niculae de la Rapid s-a produs după ce am luat o decizie împreună cu domnul Șucu, inclusiv cu Daniel Niculae. Nici Dan Șucu nu s-a certat cu Nico. Au fost și acele probleme cu dosarul ‘Pyro’!, a declarat Victor Angelescu, la digisport.ro.

“Îi doresc succes Stelei!”

Angelescu a numit-o „Steaua” pe FCSB, în contextul calificării grupării roș-albastre în Liga Campionilor. Formația patronată de către Gigi Becali a câștigat titlul de campioană a Superligii, sezonul trecut, dar și Super Cupa României.

Nu avem invidie pe alte echipe că nu am avut jucători convocați (n.r. la EURO). Îi doresc succes Stelei în meciul cu Virtus.

E foarte important să facem puncte în cupele europene și le doresc succes celor de acolo!, a mai spus Victor Angelescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed