Vedeta din România care tocmai a devenit mamă! I-a dăruit un copil unui milionar celebru. Nume surpriză pentru cel mic / Foto

Vedeta din România care tocmai a devenit mamă! I-a dăruit un copil unui milionar celebru. Nume surpriză pentru cel mic. Tatăl copilului a făcut totul public, în urmă cu puţin timp, pe reţelele de socializare.

Vedeta din România a făcut cel mai important pas al vieţii. Fotomodelul Andreea Sasu tocmai a devenit mamă.

Vedeta din România care tocmai a devenit mamă!

Vedeta din România l-a făcut tată pe celebrul creator de modă Philipp Plein46 de ani. În trecut, românca de 34 de ani s-a iubit cu un fotbalist din Serie A și cu un pilot de Moto GP. Românca a devenit mamă pentru prima oară.

Într-un mesaj postat pe Instagram, Philipp Plein a dezvăluit și numele unic ales pentru fiul lor. Este vorba despre un nume excentric, Hurricane Thor Thunder.

„Azi, cel de-al patrulea fiu al meu – Hurricane Thor Thunder – s-a născut la ora 10:58 a.m. Nici nu pot descrie în cuvinte cât de fericiți și binecuvântați suntem că am primit un dar atât de incredibil de sus.

Îmi iubesc toți copiii în egalitate și nu îmi pot imagina o viață fără ei – Romeo/ Rocket/ Rouge și Hurrican. Tati vă iubește pe toți la nesfârșit… Este o binecuvântare să fiu tatăl vostru și să vă văd crescând împreună și descoperind lumea prin ochii voștri frumoși și inocenți. Îți mulțumesc, Doamne, pentru tot!”, este mesajul lui Philipp Plein.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Philipp Plein (@philippplein)

Tânăra din Paşcani, care a devenit cunoscută în Italia pentru aventurile ei cu personalităţi din sport şi modă, este în centrul atenţiei în cel de-al nouălea sezon al emisiunii Ciao Darwin, de pe postul de televiziune Canale 5.

Andreea Sasu a avut o relaţie de un an cu designerul Philipp Plein, cu care s-a împăcat acum și au devenit părinți. Înainte de asta, ea a avut un scurt flirt cu pilotul de Moto GP Andrea Iannone. A mai fost implicată și într-o relaţie cu Riccardo Saponara, mijlocașul lui Ankaragucu, care s-a transferat recent de la Hellas Verona.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed