Vedeta din România care şi-a schimbat radical viaţa! S-a decis să dea cărţile pe faţă. Ce vrea să facă Mădălina Ghenea / Foto

Mădălina Ghenea s-a lăsat pradă emoțiilor! Bruneta a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Charlotte, fiica sa, rezultatul relației amoroase cu omul de afaceri român, Matei Stratan. Frumoasa româncă a rămas fără partener de viață, de curând, în urma despărțirii bruște de tenismenul bulgar, Grigor Dimitrov.

Mădălina s-a concentrat, în ultima perioadă, pe rolul său de mamă și a vorbit despre timpul petrecut împreună cu fiica sa. Deși bruneta se află tot timpul sub lumina reflectoarelor, aceasta a încercat, pe cât de mult posibil, să o țină pe Charlotte departe de spațiul public.

Ce vrea să facă Mădălina Ghenea!

În cadrul unui interviu acordat presei din Italia, Mădălina a admis că se regăsește adesea în tiparul de mamă grijulie și atentă.

„Sunt foarte grijulie. În ultimele luni, am fost complet dedicată fiicei mele. După Oscaruri, am luat o pauză de la evenimente. Acum, în iulie, am reluat totul, pentru că fiica mea este în vacanță și sunt foarte mândră de marele meu proiect, care este Charlotte!”, a declarat Mădălina Ghenea, pentru hollywoodreporter.it.

Deși vestea despărțirii sale de către tenismenul bulgar a făcut înconjurul internetului, românca nu a oferit prea multe detalii și și-a continuat activitatea pe rețelele de socializare, în parametri normali, fără a dezbate subiectul în mediul online.

Jurnaliștii de la The Sun au anunțat câți bani solicită Mădălina Ghenea doar pentru o singură promovare de produs, prin intermediul Instagram.

Urmărită de peste 1.3 milioane de internauți, bruneta încasează 7.300 de lire sterline (circa 8.500 de euro) pentru fiecare postare.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed