Femeia celebră care i-a sucit minţile unui patron din Superliga! O nouă apariţie incendiară a tinerei. A încins plaja cu ţinuta afişată / Foto

Femeia celebră care i-a sucit minţile unui patron din Superliga! O nouă apariţie incendiară a tinerei. A încins plaja cu ţinuta afişată. Omul care a făcut-o mare pe CFR Cluj trăieşte o a doua tinereţe.

Patronul care a dus-o pe CFR Cluj în Champions League trăieşte o poveste de dragoste ca-n poveşti. Se iubeşte cu o tânără cu 24 de ani mai mică decât el.

Femeia celebră care i-a sucit minţile unui patron din Superliga!

Femeia celebră care i-a sucit minţile lui Arpad Paszkany nu ezită să-şi arate armele. Este vorba despre Antonela Pătruţ. Tânăra şi milionarul trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Antonela tocmai a avut o nouă apariţie fierbinte. A pozat într-un costum de baie spectaculos.

Femeia celebră care are 60.000 de urmăritori de pe Instagram este într-o formă de invidiat. Fosta participantă la „Insula Iubirii” se iubeşte acum cu Arpad Paszkany. Milionarul a transformat-o pe CFR Cluj dintr-o echipă anonimă într-una de Champions League.

Acum, îşi răsfaţă iubita cu vacanțe de lux. La scurt timp după ce relația dintre ea și milionar a devenit cunoscută, Antonela Pătruț a acceptat să rupă tăcerea. Cei doi au avut prima întălnire oficială chiar de ziua îndrăgostiților, pe 14 februarie. Milionarul a dus-o cu avionul privat în Malta, unde deține mai multe proprietăți, conform click.ro.

„Ne-am cunoscut printr-un prieten la începutul lunii februarie. Ne-am întâlnit prima dată față în față pe 14 februarie într-un cadru foarte romantic. A venit să mă ia cu avionul din București și am mers câteva zile în Malta unde ne-am cunoscut mai bine.

Practic de atunci suntem aproape non-stop împreună. Iubitul meu m-a cucerit prin faptul că ia mereu inițiativă și este un bărbat foarte cald și bun… ceea ce pe mine mă atrage foarte mult. Relația noastră a evoluat foarte repede și frumos iar acum totul e minunat. Ne-am mutat deja împreună și locuim în mai multe locații cum ar fi Malta, Budapesta și Marbella.

Visul oricărei femei este să devină mireasă alături de bărbatul pe care îl iubește. Dacă relația noastră rămâne la fel de frumoasă ne vom gândi și la acest pas”, a declarat Antonela Pătruț, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed