Vedeta care şi-a înşelat iubitul de mai multe ori surprinde din nou! Se iubește cu un mare pilot. Dezvăluiri şi imagini de senzaţie / Foto

Vedeta care şi-a înşelat iubitul de mai multe ori surprinde din nou! Aceasta se iubește cu un mare pilot. Au apărut dezvăluiri şi imagini de senzaţie.

Margarida Corceiro (20 de ani) a confirmat faptul că s-a despărțit de Joao Felix. De altfel, tânăra actriță și model din Portugalia s-a afișat cu posibilul ei nou partener, un pilot de Formula 1.

Vedeta care şi-a înşelat iubitul de mai multe ori surprinde din nou

Margarida a fost într-o relație cu jucătorul Joao Felix din anul 2019. S-a scris în repetate rânduri că aceasta l-ar fi înșelat pe fotbalistul de la Atletico Madrid, deși nu au existat dovezi clare.

Totuși, la Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, Corceiro a apărut într-o mașină condusă de Lando Norris (23 de ani), pilotul de la McLaren. Într-o postare de pe contul ei de Instagram, aceasta a confirmat că a rupt relația cu fotbalistul.

„Eu și Joao am împărțit totul timp de câțiva ani, într-o fază de schimbare, creștere și învățare. Fără a fi împreună ca un cuplu de ceva timp, sunt norocoasă să fac parte din viața lui.

Apreciem toate mesajele celor cărora le pasă cu adevărat de noi. Suntem bine, fericiți și prieteni, așa cum am fost întotdeauna”, a fost mesajul scris de Margarida Corceiro.

Deși relația cu Lando Norris nu a fost confirmată, cei de la The Sun au scris că recentele evenimente din viața Margaridei par să indice că aceasta formează un cuplu cu pilotul de Formula 1.

Lando Norris a semnat cu McLaren în 2018, iar în acest sezon el ocupă poziția a 11-a în clasamentul piloților de Formula 1, Norris având 12 puncte.

Pe de altă parte, Joao Felix nu va fi transferat definitiv în această vară la Chelsea, a transmis președintele celor de la Atletico Madrid.

„Am fost informați că Pochettino nu se bazează pe Joao Felix la Chelsea. Se va întoarce aici…vom vedea, nu avem nimic planificat”, a spus Enrique Cerezo.

Acum, Joao Felix urmează să revină în Spania, acolo unde are un contract valabil până pe de 30 iunie 2027.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed