Vasile Dîncu, făcut praf în direct! Un fost preşedinte al echipei Armatei a dat cărţile pe faţă. Veste devastatoare pentru cei din Peluza Sud

Vasile Dîncu, făcut praf în direct! Un fost preşedinte al echipei Armatei a dat cărţile pe faţă. Veste devastatoare pentru cei din Peluza Sud. Marcel Puşcaş a spus clar. Dacă secţia de fotbal a MAPN îşi schimbă forma juridică va ajunge în liga a patra.

Echipa Armatei a visat pentru câteva zile. În aprilie, Vasile Dîncu  și alți doi parlamentari PSD au depus o inițiativă legislativă pentru modificarea Legii Sportului.

Vasile Dîncu, făcut praf în direct!

Legea lui Vasile Dîncu era cu dedicaţie pentru echipa Armatei. A primit aviz negativ din partea Consiliului Legislativ și al Consiliului Economic și Social, motiv pentru care Vasile Dîncu a decis să retragă inițiativa.

Marcel Pușcaș, fostul președinte al secției de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei, a reacționat după ultima decizie a lui Vasile Dîncu. Actualul oficial al celor de la FCU Craiova a avut un mesaj vehement pentru Vasile Dîncu.

”Am fost omul care a declanșat desprinderea echipei. Era un proces absolut firesc la vremea respectivă, nu știu ce sens mai au discuțiile pe tema asta.

Îmi pare rău că de când se vorbește despre inițiativa domnului Dîncu, nu se constată următorul lucru. A desprinde o bucată dintr-un întreg, o secție de fotbal din 26 de secții ale CSA Steaua înseamnă a se forma o nouă entitate juridică.

Asta presupune automat, după regulamentul FRF, că treci la AMFB. Indiferent că se desprinde secția de fotbal cu nu știu ce investitor, cu Romtehnica, ce mai spunea domnul Dîncu pe acolo, se naște un nou copil, o nouă structură sportivă. Aia trece la AMFB.

Ar trebui să tacă din gură și să își vadă de Liga 2. Nu e un punct de vedere, este regulamentul”, a spus Marcel Pușcaș, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed