Vali Lazăr, un nou război după episodul `chiloții de damă`. Mircea Rednic a intrat în colimatorul fotbalistului: `Te dădea afară cu zâmbetul pe buze`

Vali Lazăr a fost autorul unui gest incredibil în această iarnă. Fostul jucător de la Dinamo a aruncat cu două perechi de chiloți de damă, după Ovidiu Burcă.

Fostul dinamovist a declanșat acum un atac către un alt fost antrenor al său din perioada petrecută în Ștefan cel Mare, Mircea Rednic.

Vali Lazăr, război total cu Mircea Rednic

Invitat fiind la podcast-ul ”Victory Time”, Vali Lazăr a povestit câteva aspecte din perioada petrecută la Dinamo cu Mircea Rednic antrenor principal.

Lazăr îl acuză pe Mircea Rednic că l-a pus să semneze cu fiica acestuia, Luana Rednic, iar după refuzul său, antrenorul a decis să îl dea afară.

Fostul mijlocaș de la Dinamo laudă totuși ”metodele” prin care Rednic alegea să își dea afară jucătorii.

„Mi-a zis Rednic să mă duc la Botosani. I-am zis că nu, că e nevasta gravidă. Vă duceți dumneavoastră dacă vreți. M-a întrebat de ce și i-am zis că nu pot s-o las singură când am deplasări. I-am zis că nu plec. Ieși afară! Păi, nu ies eu? M-a chemat după trei zile să mă întrebe dacă mi-am găsit ceva. Și zâmbea. Avea și talent, de drag mă duceam la Săftica. Uite, bă, ce frumos!

Apoi mi-a spus să mă duc la Petrolul. Păi, stați așa, că sunt în insolvența. Nu mă interesează, zice, ești acasă. I-am zis că nu mă duc, e nevastă-mea gravidă și acolo nu mă plătesc. M-a dat afară. Așa că a venit varianta Chiajna. După patru luni m-a chemat înapoi. Nu știu dacă el sau conducerea.

”Au mai trecut 3 săptămani și m-a dat afară”

Rednic, da, talent, și antrenor foarte bun. Acum îți dau cuvântul că am niște notite de la el pentru când ajung antrenor. Te dădea afară cu zâmbetul pe buze. Te ‘făcea’ frumos de credeai că asta vrea clubul.

Îți mai zic una. Înainte să mă dea afară, avusesem meci cu FCSB și fundaș era Alcenat, era în top. Am făcut 0-0, am avut ceva ocazii, m-am apărat foarte bine. Noi eram în reconstructie atunci, din 6 în 6 luni se schimbau jucătorii. Debandadă!

După meci mă cheamă la el și zice: ‘Băi, foarte bine ai jucat’. Asta era etapa a 4-a …

‘Au venit niște scouteri din Belgia la mine’, zice, ‘pleci’. I-am zis că dacă e bine pentru mine și pentru club e ok. Și mi-a spus că după meci vine un agent să semnez. Și i-am spus că eu nu mai semnez cu agenți. Da, cu Luana (n.r. Luana Rednic). I-am spus că mă transfer în Belgia, semnăm prima oară cu clubul și apoi cu agentul. Dacă nu mă transfer în Belgia, nu semnez cu nimeni. A zis ‘perfect, așa facem’. Au mai trecut 3 săptămani și m-a dat afară”, a mai povestit Vali Lazăr pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed