Valeriu Iftime s-a enervat cumplit după ce a fost acuzat că l-a păcălit pe Gigi Becali

Gigi Becali i-a plătit în ultimii cinci ani lui Valeriu Iftime peste 3,5 milioane de euro pentru jucătorii pe care i-a luat de la FC Botoșani.

Aristidis Soiledis, Cătălin Golofca, Mihai Roman, Olimpiu Moruțan, Andrei Miron, Răzvan Oaidă, Denis Haruț, Malcom Edjouma, Joyskim Dawa au fost jucătorii luați din 2017 până în prezent de FCSB de la moldoveni.

În timpul unei emisiuni de la Pro Arena, patronul moldovenilor a fost acuzat că i-a dat „țeapă” lui Becali cu mai mulți fotbaliști care nu au confirmat.

Valeriu Iftime s-a enervat cumplit și a intervenit imediat pentru a lămuri lucrurile.

„Cred că ar trebui să clarificăm chestiunea asta. Este un lucru deplasat să spui că am dat țeapă FCSB-ului. Faptul că jucătorii care ajung de la FC Botoșani la FCSB nu performează… Vă rog să-mi spuneți care jucător de la Academia Hagi a performat la FCSB?

Din păcate, niciun jucător nu a performat. Coman a costat trei milioane de euro. Îi poate da domnul Hagi o țeapă domnului Gigi Becali? Eu cred că nu. E o evidență, Hagi are mai mulți jucători vânduți la FCSB decât mine, dar a apărut lucrul ăsta că aș fi dat eu țepe”, a spus Valeriu Iftime, la Pro Arena.

Cel mai scump transfer a fost Olimpiu Moruțan. Becali a plătit 1,2 milioane de euro, dar ulterior l-a vândut cu 4,1 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed