Valeriu Iftime nu s-a mai abținut. Acuzații grave la adresa lui Gino Iorgulescu:`N-are putere, n-are minte, n-are soluții`

Valeriu Iftime nu s-a mai abținut. A lansat acuzații grave la adresa lui Gino Iorgulescu.

Patronul celor de la FC Botoșani a cerut demiterea lui Gino Iorgulescu din fruntea LPF, Iftime spunând că oficialul nu a luat măsuri atunci când au fost semnalate erori majore de arbitraj.

Valeriu Iftime nu s-a mai abținut

Drept răspuns, Iorgulescu a publicat o scrisoare în care explica faptul că nu există diferențieri între cluburile din Superliga.

Valeriu Iftime, în schimb, și-a expus nemulțumirile cu privire la președintele Ligii, patronul de la FC Botoșani fiind convins că Iorgulescu trebuie înlăturat de la conducerea LPF.

„Poate o fi fost la Botoșani când era tânăr… Parcă a fost la un meci cu Dinamo, nu-mi aduc aminte exact! Nu vrea să intru în polemică, n-am nevoie de vizite protocolare! Noi circulăm pe străzi paralele.

Ușa e deschisă la domnul Gino Iorgulescu să intre aerul, nu să intru eu! Îmi pare rău, n-avem un cap și nici coadă. Suntem dezorganizați. Se întâmplă multe lucruri negative și nu căutăm soluții! Gino Iorgulescu n-are putere, n-are minte, n-are soluții!

Fotbalul românesc nu-i bolnav la copii de 2, 5 sau 7 ani, noi avem probleme de organizare, nu avem soluții! Până și lipsa de reacție, a durat 4-5 zile, spune ceva despre activitatea de la LPF”, a afirmat Valeriu Iftime, conform Radio Sport Total FM.

Gino Iorgulescu: „Reprezentanții clubului din Botoșani nu au luat legătura cu mine”

Gino Iorgulescu a reacționat după ce Valeriu Iftime i-a cerut să renunțe la șefia LPF.

„Referitor la declarațiile făcute de dl. Valeriu Iftime, finanțatorul clubului FC Botoșani, în cadrul unei emisiuni Prosport Live difuzată în cursul săptămânii trecute, fac următoarele precizări:

1. Nu am făcut niciodată o diferențiere între cluburile afiliate la Liga Profesionistă de Fotbal, tratându-le întotdeauna echidistant și imparțial. Din punctul meu de vedere, dincolo de departajarea sportivă bazată pe rezultate, nu există nicio diferență între cluburile participante în SuperLigă, indiferent de localitatea din care provin, de bugete sau de numărul de fani.

2. Până la acest moment, reprezentanții clubului din Botoșani nu au luat legătura cu mine sau cu membrii echipei mele și nu au formulat nicio solicitare scrisă sau verbală legată de nemulțumirile create de sistemul de arbitraj video sau de alte aspecte care țin de activitatea de arbitraj. În măsura în care voi primi o astfel de solicitare, mă voi asigura că aceasta va beneficia de o analiză pertinentă din partea departamentelor abilitate din cadrul LPF, în funcție de aria de competență relevantă”, a transmis Gino Iorgulescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed