Valentin Mihăilă uimeşte pe toată lumea! Dezvăluiri de senzaţie despre tricolor. E cel mai rapid de la EURO 2024

UEFA a expus, în mediul online, topul celor mai rapizi fotbaliști care au evoluat în cadrul ultimelor două etape din faza grupelor, la EURO 2024! România a înregistrat o victorie și un eșec, 3-0 cu Ucraina și 0-2 cu Belgia.

Următorul duel pentru tricolori, ultimul din faza grupelor la EURO 2024, va fi cel contra naționalei Slovaciei, partidă programată pe data de 26 iunie, de la ora 19.00.

E cel mai rapid de la EURO 2024!

Valentin Mihăilă este considerat a fi unul dintre cei mai rapizi atacanți din fotbalul european! Românul se află pe prima poziție în topul organizat de către forumul european.

În partida dintre România și Ucraina, Mihăilă a atins viteza de 35,8 km/h. După ce s-a disputat și cea de-a doua partidă din faza grupelor, românul și-a păstrat, în continuare, poziția.

Internaționalul român i-a surclasat pe Kylian Mbappe, Rasmus Hojlund, Kyle Walker, Nuno Mendes sau Mykhailo Mudryk.

Italienii l-au numit „Speedy”!

”Nu doar Man strălucește la Campionatul European! La fel ca Man, Mihăilă e lider într-un clasament special de la EURO 2024.

Cele 28 de minute jucate împotriva Ucrainei au fost suficiente pentru „Speedy” Mihăilă să își treacă numele pe lista deținătorilor de recorduri la turneul desfășurat în Germania. Fotbalistul a atins o viteză incredibilă de 35.8 km/h, oficial cea mai mare viteză înregistrată în această competiție.

Speranța Parmei este ca Mihăilă să alerge la fel de repede și spre reînnoirea contractului!”, a notat Sport Parma.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed